fbpx

Workshop i Vejle

Workshop hos Anni Hauge

På workshoppen vil du møde unge piger med mange ressourcer, men også unge der har svært ved at se det selv.

Jeg er særlig optaget af de store krav unge stiller til sig selv om at se godt ud, gå i det rigtige tøj, høje karakter osv. Min motivation er sammen med den unge, at være med, til at sætte fokus på andre værdier, og være med til at give unge piger mod til at turde være sig selv.

Gennem workshoppen “Styrk din selvtillid” hjælper jeg dig med at finde dig selv.

Næste workshop er:

 

Workshop for piger i alderen 14 – 19 år d. 1. februar 2020 kl. 9:00 – 16:00.

Junior Workshop for piger i alderen 10 – 14  år d. 14. marts 2020 kl. 9:00 – 16:00.

Workshop hos mig i Vejle

Sociale medier – skole – eksamen – familie – venner – kærester

Skal jeg hjælpe din datter til øget trivsel og større selvværd?

Det koster 997 kroner at deltage på forløbet.

  1. februar Workshop for piger i alderen 14 – 19 år

14. marts Junior Workshop for piger i alderen 10 – 14 år

Praktiske oplysninger

Workshoppen afholdes løbende. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følge os på Pigepotentiales Facebook-side, og få information om mine kommende workshops.

Jeg afholder til i Bredsten på en 3-længet gård ca 15 km vest for Vejle

Adressen er: Engelsholmvej 4, 7182 Bredsten

Prisen for at deltage i workshoppen “Styrk din selvtillid” er 997 kr.

Du medbringer selv madpakke og penalhus, jeg sørger for kaffe/te/kakao og vand.

Workshoppen er til dig, som gerne vil være åben og turde sige noget. Til dig som gerne vil slippe for tristheden og usikkerheden i kroppen, og som gerne vil tro mere på sig selv. Jeg giver dig indblik i dine unikke styrker og værdier, og guider dig til at blive glad og selvsikker igen.

Velkommen hos mig i Vejle.

Workshop og coaching er i mine hyggelige lokaler i Engelsholm ca. 15 km vest for Vejle. Hvis du bliver kørt til coaching, har jeg et tilstødende lokale til chaufføren, med mulighed for at sidde og læse eller slappe af. Jeg vil til workshop også bruge naturen, som et rum, hvor vi arbejder med den personlige udvikling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Udtalelser fra tidligere deltagere på workshoppen

Se udtalelser

Hvad har du lært på workshoppen:

“At kæmpe for det og tro mere på mig selv”

“At tro på hvad folk har sagt om af gode ting”

“Hvordan jeg sætter mine mål og hvordan jeg kan tale med andre”

Anonym

Hvad gjorde størst indtryk på workshoppen:

“”At man kan dele sine følelser og blive gladere”

“Man kan komme af med ting, uden at blive dømt”

Anonym

Mail til Anni

9 + 12 =