Workshop i Bjerringbro

Pigepotentiale coach i Odense Bente Brandstrup

Workshop i Bjerringbro hos Marianne Skibsted

 

I junior workshoppen ”Styrk din selvtillid” hjælper jeg piger i alderen 10 – 14 år med at styrke deres selvværd og selvtillid. Det er to forskellige og vigtige størrelser at kende til, når du skal arbejde med at få det bedre med dig selv.

I workshoppen har jeg fokus på at hjælpe dig med at:

  • Lære at forstå og kende forskel på selvværd og selvtillid.
  • Lære dig selv bedre at kende. En god selvindsigt og et højt selvværd giver dig et godt fundament at stå på, når du skal træffe valg og håndtere det der er svært i dit liv.
  • Få øje på dine styrker og dit potentiale.
  • Lave en plan og give dig konkrete værktøjer, som hjælper dig med at komme i mål med det du gerne vil arbejde med.

Jo bedre du kender dig selv på godt og ”ondt”, jo nemmere er det at håndtere det svære i livet.

Workshop hos mig i Bjerringbro

Sociale medier – skole – eksamen – familie – venner – kærester

Skal jeg hjælpe din datter til øget trivsel og større selvværd?

Lørdag d. 7. marts afholder jeg junior workshop for piger i alderen 10 – 14 år.

Det koster 997,- kroner at deltage på forløbet.

Velkommen hos mig

Workshoppen afholdes i det hyggelige kantine-lokale på Baldersvej 10 i Bjerringbro. Her er der god plads og rum til at vi kan fordybe os og arbejde uforstyrret i den tid vi er sammen.

Vi vil lave forskellige øvelser, både individuelle og i gruppen. Der vil være dialog i gruppen ud fra øvelserne og jeg vil også undervise en smule. Jeg er optaget af, at du skal få så meget med fra dagen som muligt, og at du gennem hele workshoppen føler dig tryg og godt tilpas. Jeg ved, det kan være udfordrende at arbejde med sig selv og med det der er svært. Samtidig ved jeg, hvor givende og inspirerende det er at arbejde med sig selv i en gruppe.

Vil du gerne høre mere om workshoppen, eller er du i tvivl, om det er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. Det er helt uforpligtende. Jeg kan kontaktes på mariannes@pigepotentiale.dk eller telefon: 2678 5154.

Du er velkommen, lige præcis som du er, jeg glæder mig til at møde dig.

Workshoppen er for dig der:

  • gerne vil tro mere på dig selv og have det godt med dig selv.
  • gerne vil være glad og tilpas i din hverdag
  • gerne vil opbygge et større mod til at turde at sige og gøre det, du har lyst til.

Her kan du skrive direkte til Marianne

10 + 9 =