Om Pigepotentiale

Om Pigepotentiale

Pigepotentiale er en sammenslutning af coaches, som igennem coaching og workshops hjælper helt almindelige unge piger til at få mere selvværd, indsigt, overskud og overblik i livet.

Pigepotentiale er ejet af Bente og Lars Henning Brandstrup. Bente er direktør og står for daglig drift af virksomheden samt afholdelse af workshops og coachinger i Odense.

Pigepotentiale er Bentes hjertebarn og ideen opstod tilbage i 2013, da hun deltog i følgegruppen i et trivselsprojekt i Sundhedsstyrelsen, hvor der blandt andet blev talt om en bekymrende øgning af pigernes mistrivsel. Bente fik lyst til at arbejde forebyggende med denne mistrivsel og gik i gang med at udvikle en workshop, som sætter fokus på pigernes potentialer – ideen er, at de skal se deres individuelle potentiale og få øje på, at de er gode nok – lige som de er.

Bente er også Pigepotentiale coach i Odense

Handelsbetingelser

Vil du være med?

Vi udvider løbende og er altid interesseret i en samtale med potentielle nye samarbejdspartnere. Så hvis du er selvstændig coach, og vi endnu ikke er repræsenteret i dit lokalområde, så er du meget velkomment til at kontakte os.

 

Hvis du har lyst til at vide mere, så finder du yderligere oplysninger lige her