Om Pigepotentiale

 

 

Pigepotentiale er en sammenslutning af coaches, som gennem coaching og workshops hjælper helt almindelige unge piger til at få mere selvværd, indsigt, overskud og overblik i livet.

Pigepotentiale er ejet af Bente og Lars Henning Brandstrup. Bente er direktør og står for daglig drift af virksomheden samt afholdelse af workshops og coachinger i Nyborg.

Pigepotentiale er Bentes hjertebarn og ideen opstod tilbage i 2013, da hun deltog i følgegruppen i et trivselsprojekt i Sundhedsstyrelsen, hvor der blandt andet blev talt om en bekymrende øgning af pigernes mistrivsel. Bente fik lyst til at arbejde forebyggende med denne mistrivsel og gik i gang med at udvikle en workshop, som sætter fokus på pigernes potentialer – ideen er, at de skal se deres individuelle potentiale og få øje på, at de er gode nok – lige som de er.

Bente er også Pigepotentiale coach i Nyborg

 

Jylland

Dronninglund

Aalborg

Fyn

Sjælland og Bornholm

Ballerup

København Ø

Allerød

Gentofte

Bornholm

Er du også uddannet coach, og har du erfaring med unge? Hvis du har lyst til at blive en del af Pigepotentiale, så læs mere herunder:

Arbejder du med unge? Og vil du gerne have flere værktøjer til at afholde ungesamtaler? Så er vores ungecoach uddannelse måske noget for dig: