Om Pigepotentiale

Pigepotentiale er en sammenslutning af coaches, som igennem coaching og workshops hjælper helt almindelige unge piger til at få mere selvværd, indsigt, overskud og overblik i livet.

Pigepotentiale er ejet af Bente og Lars Henning Brandstrup. Bente er direktør og står for daglig drift af virksomheden samt afholdelse af workshops og coachinger i Odense.

Pigepotentiale er Bentes hjertebarn og ideen opstod tilbage i 2013, da hun deltog i følgegruppen i et trivselsprojekt i Sundhedsstyrelsen, hvor der blandt andet blev talt om en bekymrende øgning af pigernes mistrivsel. Bente fik lyst til at arbejde forebyggende med denne mistrivsel og gik i gang med at udvikle en workshop, som sætter fokus på pigernes potentialer – ideen er, at de skal se deres individuelle potentiale og få øje på, at de er gode nok – lige som de er.

Vil du være med?

Lige nu er vi ved at udvide og vi indgår samarbejde med en række selvstændige coaches, som skal repræsentere Pigepotentiale i hver deres lokalområde. Vi er derfor på udkig efter relevante samarbejdspartnere – måske det er noget for dig?

Hvis du har lyst til at vide mere, så finder du yderligere oplysninger lige her

Du kan læse mere om de forskellige byer via følgende link:

/* ]]> */
X