Om Pigepotentiale

Herunder kan du se, hvem vi er:

Jylland

Anni Hauge

Lise Steinmüller

Lise S coach i Aarhus

Heidi Valbjørn

Lotte Bjørnskov

Fyn 

Bente Brandstrup

Pigepotentiale - bliv coach

Sjælland og Bornholm

Ninna Madsen

Coach Ballerup

Bente Wonsild

Coach i København

Jette Nielsen

Jette Nielsen

Ninna Madsen

Coach Ballerup

Om Pigepotentiale

Pigepotentiale er en sammenslutning af coaches, som igennem coaching og workshops hjælper helt almindelige unge piger til at få mere selvværd, indsigt, overskud og overblik i livet.

Pigepotentiale er ejet af Bente og Lars Henning Brandstrup. Bente er direktør og står for daglig drift af virksomheden samt afholdelse af workshops og coachinger i Odense.

Pigepotentiale er Bentes hjertebarn og ideen opstod tilbage i 2013, da hun deltog i følgegruppen i et trivselsprojekt i Sundhedsstyrelsen, hvor der blandt andet blev talt om en bekymrende øgning af pigernes mistrivsel. Bente fik lyst til at arbejde forebyggende med denne mistrivsel og gik i gang med at udvikle en workshop, som sætter fokus på pigernes potentialer – ideen er, at de skal se deres individuelle potentiale og få øje på, at de er gode nok – lige som de er.

Bente er også Pigepotentiale coach i Odense

Handelsbetingelser

Vil du være med?

Vi udvider løbende og er altid interesseret i en samtale med potentielle nye samarbejdspartnere. Så hvis du er selvstændig coach, og vi endnu ikke er repræsenteret i dit lokalområde, så er du meget velkomment til at kontakte os.

 

Hvis du har lyst til at vide mere, så finder du yderligere oplysninger lige her