fbpx

Handels- og abonnementsbetingelser for Pigepotentiale IVS

Pigepotentiale
Strandparken 99
5800 Nyborg
Tlf: 22 91 96 97

kontakt@pigepotentiale.dk
www.pigepotentiale.dk

CVR: 38585754

Du bedes venligst læse hele dokumentet.

Alle aftaler er bindende.
Vi handler både med private og med erhverv, og derfor skal du være opmærksom på om prisen er opgivet med eller uden moms. Alle vores ydelser er momspligtige.
Du kan til enhver tid få oplyst vores individuelle ferieplaner, dog vil der altid være en disponibel coach som kan kontaktes.
Vi er lettest at træffe på mail, idet telefonen er på lydløs ved coaching og undervisning. Dog er det også muligt at indtale en besked på telefonsvarer, og du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.

Betaling
Du kan betale med Dankort/Visa på vores online platform. Ved manuel faktura kan kun betales via kontooverførsel og Mobile Pay.
Du får en faktura straks eller hurtigst muligt efter købet på den mail, du opgiver, når du køber.
Køber du digitale produkter på vores online platform, får du også straks efter købet via mail både en faktura og din adgang til produktet.
Individuelt tilrettelagte forløb samt nogen af vores kurser/workshop betales via manuel faktura. Fx Individuel tilrettelagt forløb til skoler og uddannelsesinstitutioner.
Betalingsfrist 8 dage på alle produkter (undtagen køb i webshop, hvor betalingen finder sted med det samme).

Abonnementsaftale/Rateaftale
For abonnementer/ratebetaling gælder at prisen, som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver rate/abonnementsperiode.
Kvittering for trækket tilsendes per mail.
Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Der er ikke returret på allerede betalte abonnementer/rater.
Ved indgåelse af ratebetaling skal hele det aftalte beløb betales som aftalt i ratebetalingen. Overholdes betalingerne ikke vil adgangen til det købte produkt bortfalde til det skyldige beløb er indbetalt.

Brugsaftale
Produkter, der købes, er personlige og må kun benyttes af køber og dennes husstand. Det er muligt at købe et produkt og give som gave og i så fald er produktet udelukkende gavemodtagerens og ikke købers.
Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt ved køb af produkter henvendt til private, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage nogen form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for Dem, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis De ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis, med skriftlig tilladelse fra Pigepotentiale IVS og med kildeangivelse. Som kunde er det Deres ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part.
Køb af et online-produkt ved © Pigepotentiale IVS inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.
Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Pigepotentiale IVS. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Pigepotentiale IVS´s produkter/indhold.
Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående skriftlig tilladelse fra Pigepotentiale IVS.

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter
På Pigepotentiales digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret ifølge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.
Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.
Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder, at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug. Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i mail.
Ved køb af kurser, uddannelser, workshop og øvrige live/online events fastholdes 14 dages fortrydelsesret medmindre købet foretages mindre end 14 dage før afholdelse, i så fald bortfalder fortrydelsesretten.
Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Pigepotentiale IVS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Alle købte digitale produkter med download mulighed kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.

Disclaimer
Vi skriver ud fra og bruger den viden, vi har lært på vores mange uddannelser og kurser, og om vores personlige betragtninger og erfaringer og det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Personoplysninger
Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på købsaftale. Pigepotentiale IVS forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.