Jeg tilbyder dig, en gratis afklarende telefonsamtale

Jeg er helt med på, at du gerne vil vide lidt mere om os inden vi får lov til at tale med din datter, og derfor tilbyder jeg en gratis afklarende samtale – med mig eller den lokale Pigepotentiale coach.

Det gør jeg, for at du kan blive helt tryg ved, at vi taler med hende.

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 22 91 96 97 eller du kan skrive til mig via formularen herunder. Så finder jeg et tidspunkt, hvor vi kan tales ved.

Og du er ikke forpligtet til noget efterfølgende.

Formålet med samtalen er, at du kan blive tryg ved at vi er de rigtige til at tale med din datter, og når vi har talt sammen, så kan du efterfølgende beslutte dig for, om jeg skal sætte dig i kontakt med en af vores coaches.

Corona gør det endnu sværere for ensomme unge!

Netop i disse uger, hvor skolerne er lukket ned, rammer ensomheden ekstra hårdt.

Derfor tilbyder vi såvel en gratis afklarende samtale til dig som forældre – OG samtidig tilbyder vi efterfølgende en GRATIS 30 min coaching til din datter.

Jeg hedder Bente Brandstrup, og det er mig der har startet Pigepotentiale.

Jeg er uddannet lærer og uddannelsesvejleder, og jeg har arbejdet med unge i omkring 20 år. Endvidere er jeg uddannet NLP Master Practitioner Coach, Enneagram Master Practitioner Coach, HR-Coach, Stress Coach og NLP og Enneagram træner. Jeg er optaget af børn og unges trivsel, og jeg har også engageret mig landspolitisk og har siddet i Hovedbestyrelsen og Forretningsudvalget i forældreorganisationen Skole og Forældre i 5 år.

 

Er du bekymret for din datter, som lige nu sidder på værelset og føler sig ensom?

I Pigepotentiale ved vi, at mange unge af og til føler sig ensomme, og jeg tænker, at netop i de her uger, hvor skolerne er lukket ned, så er der endnu flere, der vil blive ramt af ensomhed. Børns vilkår har i 2019 lavet en undersøgelse blandt deres brugere af børnetelefonen og den viser, at 19% af de unge af og til føler sig ensomme og for 7 % optræder følelsen oftere. Og netop nu – hvor skolerne er lukket ned – så er der endnu flere børn og unge der vil sidde hjemme på værelset og føle sig ensomme. Vores coaches i Pigepotentiale, har i de her uger fået lidt ekstra luft i kalenderen. Og derfor tilbyder vi ca 30 min gratis telefoncoaching til ensomme unge. Vi vil gerne hjælpe din datter eller søn til hvordan han/hun kan finde løsninger til hvordan han/hun kan føle sig lidt mindre ensom – i den her periode – hvor vi alle er blevet bedt om at udvise samfundssind og holde sammen ved at holde afstand.

Sådan foregår det

Det er mig, Bente Brandstrup – indehaver af Pigepotentiale, som modtager alle henvendelser. Når jeg ved hvor, i landet I er fra, og alderen på din datter, så sætter jeg dig i forbindelse med den af vores coaches nærmest dig, som har erfaring med aldersgruppen. Alle coaches kan coache alle aldersgrupper, men der er nogen af vores coaches, som har specialiseret sig i børn under 10, som kræver en lidt anden tilgang.

Og når jeg har fundet en coach til dig, så aftaler I selv, hvordan og hvornår I taler sammen.

Så hvis din datter – eller søn – sidder på værelset og er ked af det, så send en besked til os herunder, eller på kontakt@pigepotentiale.dk. Så finde jeg en coach, der har tid til at tale med ham eller hende indenfor 24 timer.

Professionelle coaches

Alle vores coaches i Pigepotentiale er professionelle coaches, som Pigepotentiale har godkendt til at være veluddannede coaches med stor erfaring indenfor ungecoaching. Vi kan derfor stå inde for, at de alle har gennemgået en anerkendt coachuddannelse med praktisk træning og egensupervision. Som coach i Pigepotentiale er man en del af et landsdækkende netværk, hvor vi har specialiseret os i coaching af unge.

Pigepotentiale har coaches over hele landet.

Du finder oversigten over alle vores coaches lige her 

 

Brug formularen og fortæl mig gerne:

 

 

  • om du vil have en tid hurtigst muligt
  • om der er et bestemt tidspunkt på dagen som passer dig bedst
  • Hvor i landet du bor, så jeg kan finde den nærmeste coach

Ja tak - jeg vil gerne bestille 30 minutters gratis rådgivning

1 + 15 =