Coachuddannelse med fokus på relationer

Vores coachuddannelse har fokus på relationer, kommunikation og unge.

Derfor kalder vi det for en ungecoach uddannelse – og har særligt fokus på det der foregår i relationer.

I Pigepotentiale har vi en helt særlig indsigt i unge pigers liv og trivsel og hvordan man bedst understøtter dem i deres udvikling. Og i vores coachuddannelse deler vi vores indsigt med dig og lærer dig de mest effektfulde værktøjer til at gøre en forskel i en ung M/K’s liv.

Du lærer, hvordan du gennem coaching kan møde den unge i øjenhøjde, på en menneskelig og omsorgsfuld måde, så du kan hjælpe hende (ham) med at transformere bekymringer, tristhed, indre kritik eller nervøsitet til ro, glæde, tro på sig selv og mod på fremtiden

Igennem uddannelsen opbygger du relationskompetencer, der sætter dig i stand til at styrke relationen og samarbejdet mellem dig og de unge og alle andre samarbejdspartnere, som du møder i din dagligdag. Dette er et helt unikt fokus i uddannelsen som coach hos Pigepotentiale, som gør uddannelsen særligt relevant for dig, der arbejder med unge.

Pigerne oplever hyppigere end drengene at være ked af det. Blandt pigerne bliver andelen større med stigende alder, mens det modsatte ses blandt drengene. Blandt de 11-årige drenge er 22 % kede af det ugentligt, mens dette gælder for 40 % af de 15-årige piger.

Statens Institut for Folkesundhed, SDU

Statens Institut for Folkesundhed, SDU

Vil du være bedre til at takle de udfordringer du står i, i mødet med de unge?

 

Når du er uddannet Ungecoach har du:

✲ evnen til at skabe den nærværende relation, der er grundlag for succesfuld coaching.

✲ evnen til at stille værdifulde spørgsmål, som hjælper den unge på vej i sin udvikling.

✲ viden om hvordan relationskompetencer, NLP og Enneagrammet kan bruges til at skabe personlig udvikling og opbygge stærkere relationer mellem mennesker.

✲ træning i at anvende effektfulde coaching- og feedbackmodeller i relation med unge og deres forældre.

✲ en certificering som ungecoach, som gør dig i stand til at praktisere coaching med fokus på unge.

✲ adgang til vores overbygning, hvor du kan blive certificeret NLP practitioner

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen til Ungecoach består af 4 moduler og minimum 10 timers øvning.

Modul 1

Her får du en Introduktion til NLP og hvordan vi ser det brugt til opbygning af gode relationer.

Vi skal arbejde med “Modellen af Verden”, og du får nogle værktøjer med hjem til hvordan du kan begynde at møde dine relationer på en mere åben og imødekommende måde samt blive bedre til at stille åbne spørgsmål.

Modul 2

Her bliver du introduceret til type værktøjet Enneagrammet, og vi taler om vores individuelle mønstre og motivation. Det foregår online, så du kan se det, når – og hvor det passer dig bedst.

Her er indlagt en spørgetime, som kan bruges til opfølgning på onlinelæringsforløbet – eller andet som trænger sig på.

Vi skal igang med at coache, og du bliver introduceret til vores coachingmodel. Efter modul 2 kan du begynde at øve coaching.

Modul 3

Her handler det om måden du bruger sproget på, og hvordan du kan åbne op for nye muligheder for den du coacher igennem din måde at bruge sproget på.

Her er også indlagt en spørgetime, som kan bruges til opfølgning på onlinelæringsforløbet – eller andet som trænger sig på.

På det her modul møder du også Trivselshjulet, som er et øget brugt coaching værktøj i mødet med unge. Og vi skal arbejde med opfattelsespositioner. Efter modul 3 kan du se en sag fra flere sider.

Modul 4

På uddannelsens sidste modul handler det om værdier og metaforer. Du bliver klogere på dine egne værdier, og du får værktøjet til at hjælpe andre til at opdage deres værdier.

Det er også på det sidste modul, at du bliver certificeret Ungecoach. Certificeringen giver dig adgang til overbygningen, hvor du kan blive certificeret NLP Practitioner.

Arbejder du bevidst med din kommunikation kan du opnå væsentligt bedre relationer til de mennesker du møder i dit daglige virke.

Bente Brandstrup, indehaver af Pigepotentiale

Vil du være blandt de første der hører nyt om uddannelsen?

 

Så skriv dig op via nedenstående link.

Ja tak til mere info

Datoer for forløbet

Modul 1

1. -2. November kl. 9:00 – 16:00 (fredag – lørdag)

Modul 2

E-learning (online)

11. november kl. 19:00 – 20:00 spørgetime (online)

22/11 kl. 9:00 – 16:00 (fredag)

Modul 3

E-learning (Online)

2. december kl. 19:00 – 20:00 spørgetime (online)

12/12 kl. 9:00 – 16 (torsdag)

Modul 4

17. – 18. januar kl. 9:00 – 16:00 (fredag – lørdag)

Vil du være blandt de første der hører nyt om uddannelsen?

 

Så skriv dig op via nedenstående link.

Ja tak til mere info

Hvem underviser på coachuddannelsen?

Det er mig, Bente Brandstrup, som står bag Pigepotentiale, og det er også mig, som vil være den gennemgående underviser på coachuddannelsen. Jeg er oprindeligt uddannet lærer og uddannelsesvejleder. Jeg har arbejdet med unge i omkring 20 år. Endvidere er jeg uddannet NLP Master Practitioner Coach, Enneagram Master Practitioner coach, HR-coach samt NLP og Enneagram træner.

Men jeg står ikke alene. Det helt særlige ved vores coachuddannelse til RelationsCoach er, at du vil møde flere forskellige undervisere med hver deres enneagramtype. Det gør vi, fordi vi ønsker ikke kun at tale om vores forskellighed, men også at vise dig den. Dog er det mig, Bente, som er den ansvarlige underviser, og jeg vil være med alle dage.

Alle undervisere er meget erfarne coaches og undervisere, og de er alle tilknyttet Pigepotenitale som Coach.

Lotte Brix Bjørnsko

Underviser på coachinguddannelsen

Lotte er oprindeligt uddannet Coach og Mastercoach hos Manning Inspire. Hun er ligeledes uddannet Stresscoach samt Enneagram Practitioner. Hun har været tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som censor og underviser fra 2011-2019.

Lotte er PigePotentiale-coach i Horsens, og derudover arbejder hun med undervisning, foredrag, træning og coaching dels gennem sit eget Move 4ward og dels som freelancer i et konsulenthus med speciale i kultur, præstation, trivsel og samarbejde.

Vil du være blandt de første der hører nyt om uddannelsen?

 

Så skriv dig op via nedenstående link.

Ja tak til mere info