Svendborg

Heidi Valbjoern coach i Dronninglund

Marieke Bülow er Pigepotentiale Coach i Svendborg

 

Marieke er uddannet NLP Master Practioner og er snart færdig som NLP Integreret Psykoterapeut hos Leadership by Heart. Hun tilbyder dybdegående sessions og workshops både i Svendborg og på Ærø, hvor hun bor.

Marieke fremhæver sin bredde erfaring, som en særlig styrke i hendes arbejde:

Jeg nyder godt af, at jeg med stor ambition har kastet mig ud i lidt af hvert igennem livet. I mit perspektiv er livserfaringer det unikke krydderi, der skaber fundament under den faglige viden indenfor personlig udvikling. Så jeg bruger alt hvad jeg har lært i min praksis.

Her er nogle af de erfaringer jeg især trækker på i mit arbejde: 

I et forløb med Marieke er dén vigtigste grundforudsætning, at du allerede er helt som du skal være. Du har alle de ressourcer, du har brug for, for at udfolde dit fulde potentiale. Men lige nu, kan du måske bare ikke selv se dem eller finde det frem i dig selv.

Du skal vide at vi alle af og til har brug for lidt hjælp fra en ven for at lykkedes med livet og det er her Marieke kan hjælpe og gøre en forskel for dig.

“Jeg ved du kan, så hvis du vil, så kan vi sammen lykkedes med det.” – Marieke

 

”Skab et liv du elsker at leve – hvor du kan være alt hvad der er dig”

Heidi Valbjoern coach i Dronninglund

Du finder mig i Svendborg

Mine sessioner foregår i mit hyggelige lokale på Havnepladsen 7 med udsigt over det smukke Svendborgsund. 

Det ligger i gå-afstand fra Svendborg Banegård, så det er nemt at komme dertil. 

 

Jeg laver også sessions på Ærø

Jeg har også sessioner, hvor jeg bor, på Skonnertvej 23 i Marstal. Mit hus ligger i et hyggeligt villakvarter tæt ved bussen og med parkering ved døren. Så det er nemt at komme dertil, hvis du bor på Ærø.  

Heidi Valbjoern coach i Dronninglund
Heidi Valbjoern coach i Dronninglund

Hvordan foregår en session med Marieke?

Når vi mødes, starter vi altid med at få en kop kaffe, te eller vand. Vi taler om dét du gerne vil tage om lige nu, hvordan humøret er og hvad der fylder i dit liv.

Formålet med sessionen er at vi bliver klogere på, dét du ønsker at ændre eller dét du drømmer om at gøre i stedet for.

Jeg lytter til dig, jeg spørger meget og der er ingen rigtige eller forkerte svar – kun dine svar. Dine svar afspejler, hvad du tror på, hvad du har lært og hvor du er i dit liv lige nu. Jeg er nysgerrig på dig og alt dét der optager dig. Sammen arbejder vi med at ændre din måde at tænke på og fjerne forhindringer i hvordan du handler, så du tænker og handler på en bedre måde for dig og opnår det du ønsker dig.

Jeg lytter til det du har på hjerte

Jeg er ærlig og pylre ikke om dig, men du har altid min støtte og jeg hjælper dig til at turde ”kigge på” alt dét, der er svært. Jeg lytter, når du sætter ord på og måske for første gang siger dét højt til nogen og du får lov at tale færdig uden at jeg afbryder, så du får sagt alt hvad du har på hjertet. 

Du kan meget mere end du tror. Du skal blot have et kærligt puf og støtte til at tage det første skridt og så er du i gang.

Alt for mange unge tumler alene med deres følelser, tanker og bekymringer. Jeg ved, det kræver MOD at gøre noget andet end dét du plejer. Husk det er en investering i dig, din nutid og din fremtid.

 

Her booker du session hos Marieke

Her kan du læse mere om workshops hos Marieke

Er du i tvivl om coaching er noget for dig?

Så kan du booke en gratis afklarende samtale med mig.