Randers og Favrskov

Lisa Løvschall er Pigepotentiale coach i Randers og Favrskov.

Lisa har mere end 25 års erhvervserfaring hvor mennesket er i centrum og har sideløbende arbejdet professionelt med coaching de seneste år.

Hun bor i Langå med sin mand og 2 dejlige børn på 17 og 21 år og hendes lille hund Trille.

Måske har du lyst til at hjælpe dit barns adfærd, eller være den forældre du i virkeligheden har lyst til at være. Så kan Lisa fra Pigepotentiale hjælp dig.

Hun hjælper børn, unge eller deres forældre. Lisa har stor erfaring i at arbejde med de unge piger som har svært ved at finde sig selv. Dem som mangler selvtillid eller som søger hjælp til angst, depression eller stress. Hun kører også Cool Kids angst hold. Derfor vil dit barn være i trygge hænder hos Lisa. Hun vil finde frem til hvad det er for nogle mønstre som er uhensigtsmæssige og skader jeres barn. I vil få hjælp til at bryde disse mønstre og redskaber til komme fri og klare de situationer som i måtte have i jeres hverdag.

Her booker du coaching hos Lisa

Coaching

Her finder du workshoppen

Workshop

Du kan også købe klippekort til coaching, dem finder du her

Jeg vil støtte og motivere dig, i din personlige udvikling.

Med mig som coach får du en, der tror på det bedste i dig.

Mere om Lisa Løvshall

Mere om Lisa Løvschall

Hun er certificeret og eksamineret som Udviklingskonsulent og Master Coach. Overbygget med en Acceptance and Commitment Therapy ( ACT ), NGH Hypnotisør og Hypnoseterapeut

Hun har over 20 års erfaring i at arbejde med børn og unge hvor de 13 år er som frivillig i hjerneskadeforeningen. Da hun er datter til en hjerneskadet. Foreningen “De glemte børn”, som er børn af eller søskende til en hjerneskadet, har hun været med til at etablere og hun bruger enhver anledning til at skabe dialog om hjerneskadede og de pårørende.

Du vil opleve at blive mødt af en engageret, imødekommende og positiv sparringspartner som er rummelig og hjælper dig til at se nye retninger og muligheder. Hun vil støtte og motivere dig i din personlige udvikling. Med Lisa som Coach får du en der tror på det bedste i dig.

Du kan læse mere om mig på www.LLCoaching.dk

Glæder mig til at møde dig hilsen Lisa Løvschall

/* ]]> */
X