Bornholm

Pigepotentiale coach på Bornholm Ninna Rosendahl Madsen

Ninna Rosendahl Madsen er Pigepotentiale coach på Bornholm

 

Ninna er certificeret Life & Business Coach, og familierådgiver. Som coach på Bornholm har Ninna fokus på relationer mellem mennesker. Herunder samspillet mellem børn og forældre.

Ninna har stor erfaring med coaching. Og udover hendes virke som coach så underviser hun også på kurser i feedback, og hun har vejledt og uddannet andre undervisere.

Ninna har fokus på at øge selvværdet hos sine kunder, så de opnår en bedre relation til sig selv og der igennem også til andre.

 

Her kan du skrive direkte til Ninna

Coach på Bornholm

Verdens lykkeligste folk og så endda på solskinsøen. Sådan kunne man godt tro at det var at være ung på Bornholm. Og hvis det er tilfældet, så er det virkelig skønt. Dog er det jo ikke altid at det forholder sig sådan. I det tilfælde vil det glæde mig at invitere dig til at læse om Pigepotentiale og det jeg, igennem mit virke som coach på Bornholm, tilbyder for dig som ung på klippeøen.

De emner jeg arbejder sammen med unge mennesker kan være meget forskelligt. Det har dog det til fælles, at troen på sig selv er meget lille. Det kan komme til udtryk i f.eks ensomhed, mangel på styrke til at klare sin uddannelse, svært ved at trives i familien, at finde sit ståsted efter forældres skilsmisse mv.

Alle bør have så godt et ungdomsliv som muligt og det er vigtigt for mig at vi sammen finder den bedste måde at hjælpe på. Både hvad angår formen for samtalerne, hyppigheden samt de redskaber.

Udover min coach uddannelse er jeg også Familierådgiver, og har speciale indenfor relationer mellem mennesker.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Ninna Rosendahl Madsen

Jeg er født og opvokset på Bornholm og er således på øen ofte. At være bornholmer har altid været noget jeg har været stolt af og set som en fordel i forbindelse med næsten alle dele af livet. På Bornholm dyrkede jeg meget gymnastik. Den del har jeg fortsat med som underviser i diverse motions-hold og som personlig træner.

Ting der fylder i min fritid er gode bøger, sjove oplevelser med venner og familie, samt at gå til madlavning med min søn på 10 år.

Coach på Bornholm Ninna Rosendahl Madsen

”Vi har alle en historie – men vi er ikke vores historie”