fbpx

Vejle

Anni Hauge, coach i Vejle

Jeg er uddannet pædagog og har igennem mange år arbejdet med indskolingsbørn med særlige behov. For 11 år startede jeg i et projekt i Børns Vilkår. Hvor jeg var bisidder for unge i Region Sydjylland. Jeg var med i projektet 5 år, og blev særlig optaget af den store forskel, det gør for unge at have en person, der sikrede at deres stemme blev hørt i den myndighed, der var vigtigt for dem at blive hørt i. De unge jeg mødte der var unge med en særlig sårbar opvækst, men det skabte interessen for at gøre en forskel for aldersgruppen. Jeg er startet som coach i pigepotentiale januar 2019, og har siden 2012 haft egen praksis. Der møder jeg unge med mange ressourcer, men unge der har svært ved selv at få øje på det. Jeg er særlig optaget af de store krav unge stiller til sig selv om at se godt ud, gå i det rigtige tøj, høje karakter osv. Min motivation er sammen med den unge, at være med, til at sætte fokus på andre værdier, og være med til at give unge piger mod til at turde være sig selv. Jeg møder mange unge der er angste for ikke at være gode nok, og derfor har brug for redskaber/værktøjer til at se indad og justere i kravene, og få øje på ressourcerne i sig selv. Jeg er coach og terapeut, og har i en periode været tilknyttet Tuba som frivillig terapeut til unge samtaler..

Jeg har suppleret min uddannelse

  • Diplomuddannelse i psykologi, JCVU Århus
  • Familieterapi, Kempler instituttet, Odder
  • 3 – årig Psykoterapeutuddannelse (Gestalt), Essens Silkeborg
  • 1,5 år Specialisering i Kognitiv terapi og coaching, Essens Silkeborg

Jeg er sideløbende med egen praksis og coach i pigepotentiale ansat på et bo- og behandlingssted indenfor socialpsykiatrien.

I foråret 2020 har jeg følgende arrangementer hos mig i Bredsten ved Vejle:

 

1/2 workshop for piger i alderen 14-24. Læs mere og tilmelding her

14/3 junior workshop for piger i alderen 10-14. Læs mere og tilmelding her

22/4 – 29/4 – 6/5 og 13/5 Stressforløb. Tilmelding kommer senere

Workshop hos mig i Vejle

Sociale medier – skole – eksamen – familie – venner – kærester

Skal jeg hjælpe din datter til øget trivsel og større selvværd?

Lørdag d. 1. februar afholder jeg junior workshop for piger i alderen 10 – 14 år.

Lørdag d. 14. marts afholder jeg workshop for piger i alderen 14-19 år. 

Det koster 997,- kroner at deltage på forløbet.

”Styrket selvværd, øget selvindsigt og troen på egne evner.

Coaching i Vejle

Jeg har min praksis på hjemadressen ca. 15 km vest for Vejle i en trelænget Gård. Det er i stuehuset på 1. sal at jeg har to lokaler, det ene er venterum, og det andet er et stort lokale til coaching og terapi. Første gang henter jeg dig ved indgangen til huset på det aftalte tidspunkt. Vi går op af trappen til højre. Når vi kommer op er der et åbent rum med sofa og stol, faglitteratur og blade. Der kan din mor og far sidde og vente.

Hvis du ønsker at de skal deltage, vil det være helt lorden. Det er et stort og lyst rum med mange vinduer og udsigt til åbne marker. Jeg har et rundt bord, hvor jeg altid starter første samtale. På bordet er der frugt, noget sødt, vand, kaffe og the, med mulighed for at forsyne sig fra starten eller undervejs i samtalen.

Samtalen varer 1. time, og jeg har altid et tidspunkt af forskellig varighed, hvor vi selv taler sammen. Jeg vægter den første samtale meget, for det er der du kan mærke om du har tillid til mig. For at coaching hos mig kan blive en succes, er relationen og trygheden meget afgørende for udbyttet, du får af samtalerne.

Her booker du coaching hos Anni

Her finder du workshop

Mere om Anni

Jeg er et positivt og engageret menneske, der holder meget af at arbejde med mennesker i forskellige aldre og livssituationer.

De seneste 10 år har mit fokus været unge i alderen 10 – 35 år. Der er udfordret af at finde sig selv og indre styrkeområder. Angst? Stress? Socialfobi er nogle af de udfordringer, de unge har.

Jeg synes det er fantastisk og berigende at opleve et ungt menneske, der efter få samtaler får en ny indsigt Og med nye strategier/værktøjer, er i stand til at skabe en forandring for sig selv. At gøre en forskel for andre mennesker er min største drivkraft, og giver mig dagligt mange gode oplevelser.

Jeg er selv så heldig at jeg har haft mulighed for at fortsætte med at fylde viden til min erfaringer, og gør det fortsat. Jeg er lige nu optaget af neuropsykologien, og de muligheder der er i det. Jeg kombinerer det både i coach og terapisamtalerne.

Den begejstring jeg selv har for personlig udvikling håber jeg på, og vil gerne være med til at give videre til de unge, der kommer hos mig. Du kan læse mere om hvem jeg er her: www.annihauge.dk

Når jeg ikke arbejder er jeg sammen med min familie, spiller golf eller på vandreture i de smukke omgivelser, som jeg bor i ved skov, slot og vand.

Mail til Anni

11 + 8 =