Vejle

Anni Hauge, coach i Vejle

Anni er uddannet pædagog, psykoterapeut og coach. Hun er indehaver af virksomheden Rådgivning Terapi Coaching www.annihauge.dk, og er derudover ansat som miljøterapeut på Jelling Gård. 

Som coach i Engelsholm har Anni beskæftiget sig med coaching og unge mennesker gennem mange år.

Erfaringerne med unge mennesker stammer fra mange års ansættelse som bisidder i Børns Vilkår, terapeut i Tuba, egen praksis og ansættelse på et psykiatrisk behandlingssted for unge.

Anni bor i Engelsholm mellem Billund og Vejle sammen med sin mand Peder. Annis praksis ligger ifm. privatadressen.

Udover at være coach i Vejle er Anni supervisor for plejefamilier og ansatte på Jelling Have og Harresø kollegiet, afdelinger under OK-fonden.

”Styrket selvværd, øget selvindsigt og troen på egne evner.

Coach i Vejle

Som coach i Vejle tilbyder jeg individuel coaching og workshops. Som udgangspunkt foregår coachingen på min hjemadresse, hvor jeg har et stort kontor til formålet.

Jeg har skabt et hyggeligt lokale med ro og stemning til at tale sammen i fortrolighed.

Jeg oplever, i mit arbejde, unge med et lavt selvværd, der mangler robusthed og styrke til at være i livet. Hvis du har mistet troen på dig selv, og har angst for fremtiden, kan det måske være svært at overskue at vælge uddannelse.

Jeg vil gerne være med til at styrke dit selvværd og give en øget selvindsigt, robusthed, mod og troen på egne evner.

Jeg har erfaring med, at coaching vil ændre dine tankemønstre og dermed også din måde at handle på. Du får redskaber, der giver dig mulighed for at leve et liv, hvor der er større overensstemmelse mellem det du ønsker, og det du gør.

Jeg arbejder helhedsorienteret, nærværende med fokus på relationer, og at skabe balance i krop og psyke for dig.

Her booker du coaching hos Anni

Her finder du workshop

Mere om Anni

Jeg har mere end 35 års erfaring i at arbejde med mennesker i forskellige aldre og livssituationer, og er et engageret menneske med stor nysgerrighed på viden og faglige udfordringer.

Det har været vigtigt for mig at bygge videre på min socialpædagoguddannelse med diplom i i pædagogisk psykologi, systemisk supervisoruddannelse, gestaltterapi, kognitiv terapi og coaching. Jeg er optaget af neuropsykologi og pædagogik. Jeg læser litteratur og har været på kurser.

Og du kan se mere om hvem jeg er, og hvad jeg laver lige her: www.annihauge.dk

Kærlig hilsen Anni.

Er du i tvivl om coaching er noget for dig? Så kan du book en afklarende samtale hos Anni