Varde

Heidi Højberg Larsen er Pigepotentiale coach i Varde.

Heidi er uddannet Coach, Psykoterapeut og Formidler fra CC Lifeakademy i Århus. Hun har 30 års erfaring i at arbejde med børn, unge Hun har erfaring med børn og unge med særlige behov, særligt sensitive børn, børn og unge der er udfordret i deres familie og/eller blandt venner, samt erfaring med at arbejde med deres forældre, og netværk. Hendes passion er relationer, kommunikation og udvikling i et ligeværdigt nærvær.

Her booker du coaching hos Heidi

Coaching

Her finder du workshoppen

Workshop

Du kan også købe klippekort til coaching, dem finder du her

Coach i Varde

Oprindeligt er Heidi uddannet lærer fra Ribe Statsseminarium. Hun har siden sit 13. år være underviser og instruktør i gymnastikforeninger for børn og unge. Heidi har erfaring som lærer for børn med særlige behov, undervisningsforløb for unge der har svært ved at finde retning i sit liv, og omkring uddannelse, undervisning, sparring og supervision af personalegrupper, Uddannelsesvejledning. Heidi er desuden uddannet i Åben Dialog.

Ud over at være Pigepotentiale coach i Varde, arbejder hun som uddannelsesmentor i Varde Kommune, hvor hun hjælper unge som har brug for en at snakke med omkring de udfordringer de står i, som gør det er svært at håndtere sit liv, job og uddannelse.

Heidi bor i Varde med sin mand og deres tre børn på 20, 17 og 13 år.

Mere om Heidi

Som menneske er jeg meget optaget af relationer, og af at alle skal have det godt og vi skal accepteres som dem vi er. Jeg er optaget af, hvad der sker i relationer og af at hjælpe børn og unge til at have det godt med sig selv og deres relationer. Jeg ønsker at hjælpe andre til at være den de dybest set er, at turde stole på sig selv og sine egne intuitioner. Jeg er nysgerrig på, hvad der kan hjælpe den enkelte til at stå sikkert i sig selv og har stor erfaring i at coache børn, unge og forældre til at blive den bedste udgave af sig selv og til at have mod til at være præcist den de er også i relationer med andre.

Jeg inspireres af relationer og fællesskaber og ”bruger” alle jeg møder på min vej, til at udvikle mig selv ud fra. Min passion og mission er at hjælpe andre til at bruge deres relationer og fællesskaber som spejl til at udvikle sig selv. Min opgave som coach i Varde er at inspirere, løfte, guide, støtte, andre – børn og unge til at de kan blive nysgerrige på hvordan de kan forandre deres virkelighedsbillede, få selvindsigt og til udvikling.

Jeg har en evne til at hjælpe andre ved at være nysgerrig, undrende og spørgende, så de bliver i stand til at se deres blinde punkter og få barrierer “ryddet” af vejen, så vi igen finder evnen til at være præcist, dem vi er, og føle os gode nok.

Jeg har selv brugt coaches, psykologer, terapeuter og alternative behandlere som mentorer og coaches i mit liv, når jeg har  haft svære perioder i mit liv.

Jeg har fundet mig selv, jeg ved hvem jeg er og har mod til at være den jeg er, og ved at jeg kan hjælpe andre til at få ro og klarhed til at være den de er. WALK THE TALK;)

Det spirituelle livssyn har længe været en grundklang i mit liv. Det er min overbevisning, at det skal være let, frit, sjovt og ubekymret at være mig, og dig. Jeg arbejde som coach, mentor og terapeut, og guider ufordømmende og med stor nænsomhed, nysgerrighed, empati og kærlighed, dem som ønsker min hjælp – tilbage til deres essens – deres kerne, så det bliver muligt, at være den de er, og finde nysgerrig frem for modstand på de udfordringer, som er et livsvilkår, vi alle møder i vores liv på forskellig vis og på forskellig tid.

Mit ønsker er at bidrage til at se alle de smukke sider, som vi hver især har og som vi kan udfolde og gøre til en større del af vores liv, så vi lever vores liv fra vores essens i nydelse, der hvor vores liv er i flow. Når vi lever fra hjertet, er alt legende let og tingene giver så meget mere mening.

Vi selv må være den forandring vi ønsker i vores liv, og det er det vi sætter fokus på, når du arbejder sammen med mig. Jeg tror på at vi møder præcist de udfordringer vi er klart til at tage os af, og at vi dermed kan løfte os til en højere vibration, en lettere energi, og blive en bedre udgave af os selv.

Ikke alle vil forstå din vej, det er også lige meget, det er din vej 🙂

/* ]]> */
X