Varde

Heidi Højberg Larsen er Pigepotentiale coach i Varde.

Heidi er uddannet Coach, Psykoterapeut og Formidler fra CC Lifeakademy i Århus. Hun har 30 års erfaring i at arbejde med børn og unge. Hun har erfaring med børn og unge med særlige behov, særligt sensitive børn, børn og unge der er udfordret i deres familie og/eller blandt venner. Heidi har ligeledes stor erfaring med at arbejde med deres forældre, og netværk. Hendes fokus er relationer, kommunikation og udvikling i et ligeværdigt nærvær.

Her kan du booke coaching hos Heidi i Varde

Du kan også købe klippekort til coaching, dem finder du her

Heidi afholder følgende workshop:

Varde d. 16/10 kl. 9:00 – 16:00

Esbjerg d. 17/10 kl. 9:00 – 16:00

Skjern d. 18/10 kl. 9:00 – 16:00

Tilmelding til workshop

Tilmelding til workshop

Tilmelding til workshop

Coach i Varde

Som menneske er Heidi meget optaget af relationer, og af at alle skal have det godt og vi skal accepteres som dem vi er. Heidi er optaget af, hvad der sker i relationer og af at hjælpe børn og unge til at have det godt med sig selv og deres relationer. Heidi ønsker at hjælpe andre til at være den de dybest set er, at turde stole på sig selv og sine egne intuitioner. Heidi er nysgerrig på, hvad der kan hjælpe den enkelte til at stå sikkert i sig selv og har stor erfaring i at coache børn, unge og forældre til at blive den bedste udgave af sig selv. For Heidi er det vigtigt at have mod til at være præcist den du er også i relationer med andre.

Heidi inspireres af relationer og fællesskaber og ”bruger” alle hun møder på sin vej, til at udvikle sig selv ud fra. Hendes passion og mission er at hjælpe andre til at bruge deres relationer og fællesskaber som spejl til at udvikle sig selv. Heidis opgave som coach i Varde er at inspirere, løfte, guide, støtte, andre. Det er vigtigt for Heidi at børn og unge kan blive nysgerrige på hvordan de kan forandre deres virkelighedsbillede, få selvindsigt og til udvikling.

Heidi har en evne til at hjælpe andre ved at være nysgerrig, undrende og spørgende, så de bliver i stand til at se deres blinde punkter og få barrierer “ryddet” af vejen, så vi igen finder evnen til at være præcist, dem vi er, og føle os gode nok.

Heidi har selv brugt coaches, psykologer, terapeuter og alternative behandlere som mentorer og coaches i sit liv, når hun har haft svære perioder i sit liv.

Heidi har fundet sig selv, hun ved hvem hun er og har mod til at være den hun er, og ved at hun kan hjælpe andre til at få ro og klarhed til at være den de er. WALK THE TALK;)

Det spirituelle livssyn har længe været en grundklang i Heidis liv.
“Det er min overbevisning, at det skal være let, frit, sjovt og ubekymret at være mig, og dig. Jeg arbejde som coach, mentor og terapeut, og guider ufordømmende og med stor nænsomhed, nysgerrighed, empati og kærlighed, dem som ønsker min hjælp – tilbage til deres essens – deres kerne, så det bliver muligt, at være den de er, og finde nysgerrig frem for modstand på de udfordringer, som er et livsvilkår, vi alle møder i vores liv på forskellig vis og på forskellig tid.”

Heidi ønsker at bidrage til at se alle de smukke sider, som vi hver især har og som vi kan udfolde og gøre til en større del af vores liv, så vi lever vores liv fra vores essens i nydelse, der hvor vores liv er i flow. Når vi lever fra hjertet, er alt legende let og tingene giver så meget mere mening.

Vi må selv være den forandring vi ønsker i vores liv, og det er det der sættes fokus på, når du arbejder sammen med Heidi. Hun tror på at vi møder præcist de udfordringer vi er klart til at tage os af, og at vi dermed kan løfte os til en højere vibration, en lettere energi, og blive en bedre udgave af os selv.

“Ikke alle vil forstå din vej, det er også lige meget, det er din vej”

Mere om Heidi

Oprindeligt er jeg uddannet lærer fra Ribe Statsseminarium. Jeg har siden mit 13. år været underviser og instruktør i gymnastikforeninger for børn og unge. Jeg har erfaring som lærer for børn med særlige behov, undervisningsforløb for unge der har svært ved at finde retning i sit liv, og omkring uddannelse, undervisning, sparring og supervision af personalegrupper, Uddannelsesvejledning. Heidi er desuden uddannet i Åben Dialog.

Ud over at være Pigepotentiale coach i Varde, arbejder jeg som uddannelsesmentor i Varde Kommune, hvor jeg hjælper unge som har brug for en at snakke med omkring de udfordringer de står i, som gør det er svært at håndtere sit liv, job og uddannelse.

Jeg bor i Varde med sin mand og vores tre børn på 20, 17 og 13 år.