Sorø

Pigepotentiale coach i Soroe Jette Nielsen

Jette Nielsen er Pigepotentiale coach i Sorø.

Jette har beskæftiget sig med coaching og unge i mange år. Coachingen foregår primært privat og i undervisningsregi på sommercamps for unge. Der coaches både på privatadressens indrettede lokale og i de unges eget hjem, hvis de har behov for at være på hjemmebane. Jettes erfaringer i samtale med mennesker er startet som pædagog og leder af daginstitutioner. Sideløbende har hun uddannet sig til NLP Master, Enneagram Master og stress-coach. Som Pigepotentiale coach i Sorø, er pædagogarbejdet lagt på hylden for at hellige sig coaching for unge. Jette bor ved Fuglebjerg i naturskønne omgivelser og er mor til 3 skønne unge mennesker, der alle er fløjet fra reden.

“Vi har alle en historie – men vi er ikke vores historie”

Coach i Sorø

Som coach i Sorø tilbyder Jette individuel coaching og workshops. Som udgangspunkt foregår coachingen på min hjemadresse, hvor jeg har indrettet et værelse til kontor. Jeg har skabt et hyggeligt lokale med ro til at tale sammen i fortrolighed om det, der er svært. Jeg har en stor passion for at guide unge mennesker til at lære sig selv bedre at kende og dermed styrke deres selvværd. Alt for mange unge mangler en voksen at tale med om deres trivsel. At tale med en, de ikke har en relation til, kan være langt lettere og jeg hjælper dem til at sætte ord på deres udfordringer. Sammen finder vi frem til måder at håndtere svære emner på og som den unge selv kan løse. Udfordringerne handler oftest om manglende selvværd, tvivl om valg af uddannelse, ensomhed, ”hvem er jeg?”, en følelse af pres fra skole, venner og familie. Et pres, der fører til stress i en vis grad. At føle sig hørt og forstået, giver den unge overskud til at møde verden omkring sig med positive øjne og med mindre forbehold. De lærer sig selv at kende og bliver i stand til at træffe valg ud fra deres egne værdier.

Da jeg som ca. 40-årig startede den første coach-uddannelse, tænkte jeg: ”Hvis jeg bare havde vidst alt det her, da jeg var teenager, var jeg sluppet for mange svære udfordringer” Det startede kimen til min passion for at hjælpe unge mennesker. Alt foregår i en anerkendende og kærlig stemning, så den unge hurtigt føler sig godt tilpas og opbygger tillid til mig.

Her booker du coaching hos Jette

Her finder du workshoppen

Mere om Jette

Efter 27 år som pædagog og institutionsleder valgte jeg at fokusere på at hjælpe andre mennesker til bedre trivsel. I en periode fungerede jeg som familiekonsulent i hjemmet hos familier, der ikke trivedes. Det er dog hos teenagere og unge, at min passion er stærkest. Jeg har en stor empati for andre og elsker at se udviklingen hos de unge. Hver sommer arrangerer og afholder jeg sommercamps for unge, der interesserer sig for personlig udvikling. Derudover afholder jeg workshops for unge. Fritiden bliver brugt i mine egne børns selskab, familie og venner, natur- og udeliv, kulturelle oplevelser, jeg nyder at læse en god bog og fordyber mig gerne i emner indenfor personlig trivsel og udvikling.

Er du i tvivl om coaching er noget for dig? Så kan du book en afklarende samtale hos Jette