Sorø

Pigepotentiale coach i Soroe Jette Nielsen

Jette Nielsen er Pigepotentiale coach i Sorø og omegn.

Jette har beskæftiget sig med coaching og unge i mange år. Coachingen foregår primært privat og i undervisningsregi på sommercamps for unge. Der coaches både iet hyggeligt indrettet lokale i Fuglebjerg og i de unges eget hjem, hvis de har behov for at være på hjemmebane. Jettes erfaringer i samtale med mennesker er startet som pædagog og leder af daginstitutioner. Sideløbende har hun uddannet sig til NLP Master, Enneagram Master og stress-coach og er under uddannelse til psykoterapeut. Som Pigepotentiale coach i Sorø, er pædagogarbejdet lagt på hylden for at hellige sig coaching for unge. Jette bor ved Fuglebjerg i naturskønne omgivelser og er mor til 3 skønne unge mennesker, der alle er fløjet fra reden.

I Foråret 2020 tilbyder jeg følgende arrangementer hos mig i Sorø (workshop afholdes i Fuglebjerg):

Workshop for piger i alderen 14-19 år afholdes d. 25. januar kl. 9:00 – 16:00.

Junior workshop for piger i alderen 10 – 14 år afholdes d. 14. marts kl. 9:00 – 16:00.

Stressforløb for piger i alderen 14 – 19 starter op i april – tilmelding til dette kommer senere.

 

Workshop hos mig i Sorø kommune.

Sociale medier – skole – eksamen – familie – venner – kærester

Skal jeg hjælpe din datter til øget trivsel og større selvværd?

Lørdag d. 25. januar afholder jeg workshop for piger i alderen 10 – 14 år.

Lørdag d. 14 marts holder jeg workshop for piger i alderen 14 – 19 år

Det koster 997 kroner at deltage på forløbet.

“Vi har alle en historie – men vi er ikke vores historie”

Coach i Sorø og omegn

Som coach i Sorø og omegn tilbyder Jette individuel coaching og workshops. Som udgangspunkt foregår coachingen i Fuglebjerg i et lokale ovenpå biblioteket. Der er skabt et hyggeligt lokale med ro til at tale sammen i fortrolighed om det, der er svært. Jeg har en stor passion for at guide unge mennesker til at lære sig selv bedre at kende og dermed styrke deres selvværd. Alt for mange unge mangler en voksen at tale med om deres trivsel. At tale med en, de ikke har en relation til, kan være langt lettere og jeg hjælper dem til at sætte ord på deres udfordringer. Sammen finder vi frem til måder at håndtere svære emner på og som den unge selv kan løse. Udfordringerne handler oftest om manglende selvværd, tvivl om valg af uddannelse, ensomhed, ”hvem er jeg?”, en følelse af pres fra skole, venner og familie. Et pres, der fører til stress i en vis grad. At føle sig hørt og forstået, giver den unge overskud til at møde verden omkring sig med positive øjne og med mindre forbehold. De lærer sig selv at kende og bliver i stand til at træffe valg ud fra deres egne værdier.

Da jeg som ca. 40-årig startede den første coach-uddannelse, tænkte jeg: ”Hvis jeg bare havde vidst alt det her, da jeg var teenager, var jeg sluppet for mange svære udfordringer” Det startede kimen til min passion for at hjælpe unge mennesker. Alt foregår i en anerkendende og kærlig stemning, så den unge hurtigt føler sig godt tilpas og opbygger tillid til mig.

Her booker du coaching hos Jette

Her finder du workshoppen

Mere om Jette

Efter 27 år som pædagog og institutionsleder valgte jeg at fokusere på at hjælpe andre mennesker til bedre trivsel. I en periode fungerede jeg som familiekonsulent i hjemmet hos familier, der ikke trivedes. Det er dog hos teenagere og unge, at min passion er stærkest. Jeg har en stor empati for andre og elsker at se udviklingen hos de unge. Hver sommer arrangerer og afholder jeg sommercamps for unge, der interesserer sig for personlig udvikling. Derudover afholder jeg workshops for unge. Fritiden bliver brugt i mine egne børns selskab, familie og venner, natur- og udeliv, kulturelle oplevelser, jeg nyder at læse en god bog og fordyber mig gerne i emner indenfor personlig trivsel og udvikling.

Mail til Jette

14 + 14 =