Skanderborg

Coach i Skanderborg

Katrine Michaelsen Søndergaard er coach i Skanderborg

Jeg er eksamineret og certificeret Lifecoach og søvncoach fra AtWork.
Jeg har desuden valgt at udvide min coachuddannelse med en certificeret stresscoachuddannelse fra Bjarne Toftegaard.

Jeg arbejder ud fra det princip, at vi alle har de ressourcer, der skal til, for at skabe det liv, vi hver især drømmer om.
Den vigtigste ressource i en ung teenagers liv er troen på sig selv. Troen på at man kan lykkes. Som coach i Pigepotentiale, handler det for mig om at synliggøre det potentiale, vi hver især rummer. Samtidig er det vigtigt at finde egne styrker via bevidste handlinger og tanker. Det hjælper jeg din teenager med at få frem i lyset. På den måde, vil din teenager stå stærkere i sig selv og have nemmere ved at klare de udfordringer, som hun vil støde på i livet.

Her kan du skrive direkte til Katrine

Coach i Skanderborg

Coach i Skanderborg

Hvordan foregår coaching hos mig

For mig er det vigtigt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum for samtale. Jeg er lyttende og nærværende, og vi tager et skridt ad gangen, i det tempo, der er behov for.
Jeg har til huse i et hyggeligt lokale i hjertet af Skanderborg med kig til Skanderborg sø.
Jeg praktiserer desuden coaching online eller samtale/coaching i naturen, så en session kan også være, hvor vi går en tur sammen i rolige omgivelser, alt imens vi taler om det, der er vigtigt for din teenager.

 

Husk at tale pænt til dig selv – på samme måde som du taler til en god ven

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Katrine

 

Skab selv en rolig og stressfri hverdag

Flere og flere – også unge mennesker – rammes af stress. Og der kan være mange grunde til, at man får stress.
Jeg arbejder både forebyggende og behandlende inden for stress, og hjælper med at skabe en hverdag i balance, inden for de rammer der passer din teenager. Hun vil få de redskaber der skal til, for selv at tage aktive valg, og hermed sikre, at stressen ikke tager overhånd eller vender tilbage – det gælder også den ganske almindelige hverdagsstress, vi alle kender til.
På den måde, vil hun fremover være i stand til selv at tage styringen over, hvad hun ønsker, gør og prioriterer.

Jeg har desuden selv to døtre i teenagealderen og kender derfor til alt, hvad der rører sig i deres verden.

Velkommen hos Katrine Søndergaard, coach i Skanderborg, Adelgade 102A.
Bybus 102 stopper lige ved døren (Ole Lund Kierkegaards Stræde/Adelgade).

Her kan du skrive til Katrine i Skanderborg

6 + 4 =