Rudersdal

Lone Lofvall Jensen - coach hos Pigepotentiale

Lone Løfvall Jensen er Pigepotentialecoach i Rudersdal.

Lone er uddannet ICI Certificeret Coach hos EmpowerMind, som er en af Danmarks førende coaching virksomheder. Til dagligt arbejder Lone som virksomhedskonsulent, og som coach i Rudersdal har Lone sin egen virksomhed hvor hun coacher mennesker, der har brug for en forandring i livet.

Lone tror på, at alle mennesker har potentiale til at leve det liv, lige netop DE ønsker. Det handler om at blive opmærksom på sine ressourcer og sine begrænsende overbevisninger.

Lone har fokus på unge mennesker der skal vælge deres vej i livet, samt relationen mellem forældre og de unge.

” Bag enhver adfærd, er der en positiv hensigt

Coach i Rudersdal

Som Pigepotentiale coach i Rudersdal, har Lone et ønske om, at hjælpe piger til at se deres eget potentiale og muligheder for, at forandre det de ønsker.

Det kan handle om alt lige fra valg af uddannelse, styrkelse af selvværd og selvtillid, kommunikations vanskeligheder, relationer til omverdenen, forældre og veninder, eget syn på sig selv, disposition af tid, valg af værdier, troen på målet osv.

Der er ingen begrænsninger og kun et krav, nemlig ønsket om en forandring.

Her booker du coaching hos Lone

Her booker du workshops

Jeg har gået til coaching hos Lone. Hun har givet mig en masse gode redskaber, som jeg benytter mig af i hverdagen. Jeg har altid været meget genert og usikker, men jeg har lært at kunne pakke det væk, f.eks. har Lone hjulpet mig med min usikkerhed når jeg fremlægger i min klasse, jeg startede med rystende hænder og stemme, men endte med at kunne fremlægge klart og tydeligt, det gav både min lærer et godt indtryk af mig, men ikke mindst gav det mig et kæmpe selvtillidsboost. Ting som før har været en kæmpe belastning i min hverdag, er nu blevet nemmere for mig. Det er hyggeligt og spændende at komme til coaching og det er fedt at bruge ens nye værktøjer i dagligdagen. Jeg kan klart anbefale coaching. Maja, studerende 17 år

Mere om Lone

Jeg holder meget af at udvikle mig som menneske og hele tiden lære noget nyt. Jeg bruger derfor en del af min tid på at læse og studere. Til efteråret starter jeg  på at læse til neurocoach, som en overbygning på min coachuddannelse.

I min fritid arbejder jeg som frivillig rådgiver hos Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade.

Når jeg ikke arbejder med pigepotentiale, driver jeg min egen virksomhed www.mivida.one hvor jeg coacher mennesker der har brug for en forandring i deres liv.

Jeg bor i Vedbæk med min mand og tilsammen har vi 4 børn på 8, 15, 20 og 23 år.

Pigepotentiale coach i Rudersdal Lone Lofvall Jensen

Er du i tvivl om coaching er noget for dig? Så kan du book en afklarende samtale hos Lone