Randers

Ingelise-coach-i-Randers

Ingelise Isak coach i Randers

Ingelise er coach i Randers, og uddannet NLP-, Enneagram – og Stress Master Coach og er indehaver af virksomheden ISAK Coaching og Terapi. Her hjælper hun med personlig udvikling og vækst, gennem NLP Coaching, Kognitiv Terapi, Enneagram Coaching og Stresscoaching.

Ingelise bor i Randers tæt på den skønne natur ved Gudenåen, sammen med sin familie.

Ved siden af coaching og terapiarbejdet driver Ingelise virksomheden Kommunikation og Formidling, der beskæftiger sig med tolkning, undervisning og vejledning.

Junior Workshop hos mig i Aarhus

Sociale medier – skole – eksamen – familie – venner – kærester

Skal jeg hjælpe din datter til øget trivsel og større selvværd?

Lørdag d. 16 november afholder jeg junior workshop i Aarhus. 

Det koster 997 kroner at deltage på forløbet.

”Vi har alle en historie – men vi er ikke vores historie”

Coach i Randers

Jeg coacher unge til at få øje på deres unikke personlige værdier og ressourcer. Guider dem til at udnytte deres potentialer. Støtter dem, til, at stå ved sig selv, og give dem værktøjer og strategier til selvindsigt, selvtillid og et stærkt selvværd.

De seneste 8 år, har jeg arbejdet med unge der er under uddannelse. I det arbejdsfelt har jeg mødt utrolig mange unge mennesker, med udfordringer som lavt selvværd, oplevelsen af ikke at være god nok, eksamensangst, studiestress og følelsen af at være ensom og alene om teenage- og ungdomsårernes udfordringer.

I hyggelige, rolige og trygge omgivelser, lige midt i Randers har jeg klink og kursus lokaler. Her er der plads til at tænke, udfolde sig, være spontan, være kreativ, sige sin mening. Her kan man udvikle sig, være den man er, slippe frygten og få troen på egne drømme, værdier og ønsker.

Her booker du coaching hos Ingelise

Her finder du workshop

Mere om Ingelise

I min fritid elsker jeg at opholde mig i naturen – her får jeg motion, frisk luft og vitaminer, og det her jeg ideudvikler og lader op. Jeg er frivillig coach og mentor for sårbare unge ved LytteLab. Jeg networker i sociale og faglige relationer, dyrker mindfulness, er familiemenneske, hyggespreder og kreativ.

Jeg tilbyder som coach i Pigepotentiale workshops, 1:1 coaching og Skype-coaching. Derudover driver jeg også ISAK Coaching og Terapi: www.isakcoachingogterapi.dk

Kærlig hilsen Ingelise

Ingelise-Isak-Pigepotentiale

Er du i tvivl om coaching er noget for dig? Så kan du book en afklarende samtale hos Ingelise