fbpx

Odense

Pigepotentiale coach i Odense Bente Brandstrup

Mette Underlien er coach i Odense.

Jeg er psykoterapeut og uddannet hos Center for Integrativ Psykoterapi, en 4-årig dybdegående og intensiv terapeutuddannelse, evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og Reflektor. Efter endt uddannelse blev jeg optaget i Dansk Psykoterapeutforening og har haft egen praksis siden 2016.

Ved siden af mit virke som terapeut arbejder jeg på Syddansk Universitet som eksamensplanlægger – et job, hvor der er fart over feltet og med kontakt til mange forskellige mennesker. Både gennem egen uddannelse og mit arbejde på SDU, har jeg opnået stor erfaring og indsigt i studieliv og unges problematikker.

Her kan du skrive direkte til Mette

Coach i Odense

Jeg startede som coach i Pigepotentiale i Odense i 2019, fordi jeg oplever (både i min praksis og i mit job på universitetet), at mange unge har det virkelig svært. De sociale medier fylder rigtig meget i deres hverdag, de skal træffe mange valg og der er stilles store krav til dem – og ikke mindst stiller de store krav til sig selv. Derfor er mange unge under et stort pres, de bliver usikre på sig selv og begynder at tvivle på deres eget værd. Et coaching forløb giver de unge mennesker nogle redskaber og metoder, så de opbygger tilliden til sig selv, lærer at mærke efter og finder modet til at sige til og fra. Og det er noget, som de kan bruge lige nu, men også bygge videre på i deres voksenliv.

Forudsætningen for et godt forløb er en god relation. Derfor gør jeg meget ud af, at den unge føler sig tryg i mit selskab. Kun på den måde kan der åbnes op for en god dialog og de svære ting kan blive sagt. Første gang den unge kommer hos mig spørger jeg ind til baggrund, skole, venner, familie og fritidsinteresser. Og i løbet af processen kan der åbnes op for de mere konkrete problemstillinger som er. Den unge skal ikke forberede noget inden sessionen, men blot komme som hun er. Med udgangspunkt i den unges ønsker og situation, laver jeg gerne en plan for et videre forløb, hvis det ønskes.

Det hele foregår i mit hyggelige lokale i Odense C, hvor man sidder rart – der er varme tæpper at putte sig med og varm the på kanden.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Mette

Privat, bor jeg i udkanten af Odense og er mor til to dejlige børn  (teenage-dreng og pre-teen pige), lykkelig fraskilt og befinder mig midt i en sammenbragt familie med de glæder og udfordringer, det følger med sådan en konstellation.

Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. og som terapeut holder jeg mig opdateret på viden og sørger for løbende videreuddannelse, bl.a.:

  • Certificeret Qigong-instruktør v/Vibeke Fraling (2019)
  • Supervisor i Mad & Følelser v/Mette Holm (2019)
  • Certificeret NADA-behandler v/Lars Wiinblad (2018)
  • Etik-kursus hos Dansk Psykoterapeutforening (2018)
 
Du kan læse mere på www.gribdetnu.dk – jeg glæder mig til at møde din datter!

Her kan du skrive direkte til Mette U

3 + 10 =