Odense

Pigepotentiale coach i Odense Bente Brandstrup

Bente Brandstrup er coach i Odense.

Bente har 20 års erfaring i arbejdet med unge. Først som efterskolelærer og uddannelsesvejleder, og siden 2014 som ophavskvinde og Pigepotentiale coach i Odense. Hun bor i Nyborg i et tidligere gartneri sammen med Lars Henning, deres fælles søn og 3 beagler. Bente har stor coacherfaring, og udover arbejdet med Pigepotentiale varetager Bente også opgaver som virksomhedscoach. Bente varetager den daglige ledelse i Pigepotentiale, og det er hende, som du får kontakt til, når du ringer eller mailer til kontoret.

 

VI ER FLYTTET TIL NYBORG – DU FINDER OS HER

“Livet skal ikke kun se godt ud – du skal også have det godt indvendig”

Coach i Odense

Jeg har siden 2013 arbejdet som selvstændig coach i Odense. Jeg coacher primært piger i alderen 14 – 24 år. Igennem årene har jeg mødt en del piger i alderen 14-18, som ikke føler, at de er gode nok, som de er. Det kommer typisk til udtryk ved, at pigerne føler sig triste. De går alene med deres tanker, og de føler sig ensomme. Har det stået på igennem en længere periode, så kan det resultere i hovedpine, mavepine eller søvnløshed. Nogen gange møder jeg piger, som har det så skidt, at de er holdt op med at gå i skole. Igennem coaching, hjælper jeg pigerne til at føle sig ok igen. Det er muligt at komme igennem en sådan periode, men jo hurtigere vi får kigget på det – des nemmere er det, at komme igennem det. De lidt ældre piger i alderen 18-24 kommer typisk, fordi de er kommet i tvivl i forhold til job og uddannelse. Odense er universitetsby, og det betyder, at jeg møder mange piger, som er i tvivl om deres studievalg – enten når de skal til at starte, eller når de er midt i deres uddannelse. Igennem coaching hjælper jeg pigerne med afdækning af deres ønsker for fremtiden.

Her booker du coaching hos Bente

Her finder du workshoppen

Bente afholder workshoppen “Styrk din selvtillid” næste gang den 29/9 kl. 9-16.

Workshoppen afholdes Buchwaldsgade 15B, 5000 Odense C Og du kan se mere om workshoppen lige her

Mere om Bente

Jeg er uddannet lærer, uddannelsesvejleder og HR-Coach med speciale i NLP og Enneagrammet. Og så har jeg en lederuddannelse og et væld af kurser omhandlende hjemmesider og online markedsføring. I min fritid dyrker jeg Qigong og spiller golf. Udover Pigepotentiale, så er jeg medejer af virksomheden Kvintespring, som tilbyder træningsprogrammer til børn. Og så er jeg sådan en, som engagerer mig i en masse projekter: ✲ Jeg er formand for skolebestyrelsen på Nyborg Heldagsskole ✲ Jeg sidder i Hovedbestyrelsen og Forretningsudvalget for forældreorganisationen Skole og Forældre ✲ Jeg er med i et trivselsprojekt i Sex og Samfund  

Pigepotentiale coach i Odense Bente Brandstrup

Er du i tvivl om coaching er noget for dig? Så kan du book en afklarende samtale hos Bente