Nyborg

Bente Brandstrup

Indehaver og Pigepotentiale coach i Nyborg

Jeg har over 20 års erfaring i samtaler med unge. Først som efterskolelærer og uddannelsesvejleder og siden 2014 som coach i Pigepotentiale. Her er jeg særligt optaget af trivsel og jeg hjælper unge til at forstå, at de ikke skal lave om på sig selv for at passe ind. De er gode nok – lige som de er!

Tilbage i 1996 blev jeg uddannet lærer og kort tid også uddannelsesvejleder, og efterfølgende har jeg taget følgende Coach certificeringer:

Jeg varetager også den daglige ledelse i Pigepotentiale, ligesom jeg underviser på vores coachuddannelse og det er mig, du får kontakt til, når du ringer eller mailer til kontoret.

Her kan du skrive direkte til Bente

Sådan foregår coaching hos mig i Nyborg

Jeg holder til i Kontorhuset Kohaven, som jeg har sammen med min mand Lars Henning. I Kontorhuset har vi vores fælles kontor og et separat coaching rum, hvor alle mine samtaler finder sted.

Når du kommer til Kontorhuset går du bare ind, og sætter dig på bænken foran vores kontoret. Vi har kontor lige indenfor døren til højre, og  jeg kommer ud og henter dig på det aftalte tidspunkt. Du er velkommen til at tage din mor eller far med, og de må gerne komme med ind og se lokalet, vi skal være i. Hvis du har brug for, at din mor eller far, starter med at fortælle mig lidt om hvilke udfordringer det er, du går rundt med, så finder vi ud af det. Og derefter vil jeg gerne have en “alene” samtale med dig.

Når vi har haft den første time, så aftaler vi om forløbet skal fortsætte. Du skal helst være helt tryg ved vores samtaler, og derfor har vi i Pigepotentiale en “kemi” garanti* som betyder, at det er helt ok, hvis du ikke ønsker at fortsætte forløbet efter 1. samtale. 

*”Kemi garantien” er din garanti for at du føler dig tryg ved mig som coach. Det er nemlig en forudsætning for at dit forløb bliver en succes.

 

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Coach i Nyborg

Jeg har 20 års erfaring i arbejdet med unge og 10 års erfaring som selvstændig coach – heraf de seneste 5 år med særligt fokus på unge pigers trivsel.

Igennem årene har jeg mødt en del piger i alderen 14-18, som ikke føler, at de er gode nok, som de er. De føler sig udenfor fællesskabet i skolen, har svært ved at finde ud af hvem de skal være venner med, og de kan ikke rigtig finde ud af hvad de i virkeligheden har lyst til. Det kommer typisk til udtryk ved, at pigerne føler sig triste. De går alene med deres tanker, og de føler sig ensomme. Har det stået på igennem en længere periode, så kan det resultere i hovedpine, mavepine eller søvnløshed. Nogen gange møder jeg piger, som har det så skidt, at de er holdt op med at gå i skole.

Jeg møder også piger, som er blevet lidt ældre. De er i gang med deres uddannelse, men underveje er de blevet i tvivl, om de har valgt rigtigt. De føler ikke rigtig, at de passer ind. De har svært ved at finde venner, og de overvejer at droppe ud – men ved ikke helt, hvad de så skal.

Gennem coaching, hjælper jeg pigerne til at indse, at de er gode nok, som de er – og de skal ikke lave om på sig selv for at passe ind. Vi taler om, hvordan de har det. Og i fællesskab finde vi ud af, hvad der skal til, for at de kan få det godt igen.

Her kan du skrive direkte til Bente

2 + 4 =