København

Bente Wonsild er Pigepotentiale coach i København

Bente W. har to coachinguddannelser: en handlingsorienteret og en forståelsesorienteret. Bente er også uddannet Enneagram Master, NLP Practitioner og stressvejleder.
Bente W. har en lang erhvervserfaring, og hun har arbejdet som coach i de seneste 6 år. Bente W. arbejder med alle slags mennesker, der har brug for at tale med en neutral person om det, der volder problemer i livet.

Her booker du coaching hos Bente

Her finder du workshoppen

Du kan også købe klippekort til coaching, dem finder du her

Coach i København

Som Pigepotentiale coach i København ønsker Bente W. at hjælpe piger, som bakser med følgerne af et lavt selvværd. Bente W. lytter, og hjælper med at afklare, sætte retning og mål. Herefter lægges I i fællesskab en plan for, hvordan udfordringerne kan håndteres anderledes i fremtiden.

Bente W. oplever, at unge piger ubevidst spænder ben for sig selv. Det giver udfordringer både socialt og i skolen. Hun møder også alt for mange piger, som er hæmmet af stor nervøsitet i en eksamenssituation. Det vil hun gerne være med til at afhjælpe. Når en pige opnår en ny forståelse af sig selv, og ser sig selv og sine relationer i et nyt lys, så bliver Bente W. glad.

“Jo mere du holder af dig selv jo mere kan andre holde af dig”

Mere om Bente Wonsild

Ved siden af Pigepotentiale har jeg min egen virksomhed, hvor jeg coacher og rådgiver voksne om job og arbejdsliv. Derudover er jeg censor på CBS og erhvervsakademierne. I min fritid er jeg frivillig i Offerrådgivningen, løber, spiller tennis og hygger mig med min familie.
Jeg bor i Skovshoved med min mand og sammen har vi tre døtre på 14, 17 og 20 år.