fbpx

København K

Pigepotentiale coach i Koebenhavn

 

Mette Reinholt Brodersen er Pigepotentiale coach i København K

 

Jeg har over 15 års erfaring i arbejdet med børn og unge, og jeg er uddannet lærer og ICF certificeret coach.

 

 • ICF-certificeret Mindjuice Coach, juni 2019.
 • ICF-certificeret Børn- og Ungecoach på Masterniveau hos Sofia Manning, november 2019.
 • Cand. Pæd. SocIologi på Aarhus Universitet, 1. semester, 2015
 • Folkeskolelærer med en professionsbachelor i Dansk og liniefag i dansk, matematik, engelsk og hjemkundskab, 2003
 

Her kan du skrive direkte til Mette

Coach i København K

Jeg kender til det pres, som børn og unge lever under, blandt andet fordi, de er online hele tiden, og at der i stigende grad er fokus på udseende, præstationer og prestige. Jeg ved, at mange børn og unge spejler sig i helt urealistiske, uopnåelige idealer og at de sidder tilbage med en følelse af at være forkerte, grimme, dumme, ikke gode nok.
 
Jeg ønsker at vække alle unges bevidsthed om, at de er helt perfekte – præcis så uperfekte, som de nu engang er, og hjælpe dem til at finde modet til at være sig selv. 
Til det er coaching et fantastisk og kraftfuldt værktøj, som vil overraske de fleste. 
Som coach er jeg nærværende, tillidsvækkende og altid 100% med på min klients projekt.
 
Jeg har, blandt andet, erfaring med at coache indenfor følgende områder:
 
 • LAVT SELVVÆRD
 • (NEGATIV) PÅVIRKNING AF SoMe
 • ENSOMHED
 • NEGATIVE TANKER
 • RELATIONELLE FORSTYRRELSER
 • TEENAGE-/ FORÆLDRE KOMMUNIKATION
 • VÆGTTAB
 • JOBSØGNING

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Mette

Af flere omgange har jeg boet i udlandet, men er permanent bosat i København med min familie: min mand, vores to teenagedøtre samt to små hunde. Jeg har et positivt og rummeligt menneskesyn og elsker fest og kom-sammen samt at rejse og i det hele taget prøve noget nyt.
I min fritid læser jeg en god bog, går tur med mine hunde, eller drikker kaffe på en god café. Jeg har altid elsket at dyrke sport, bla. løb, BodyPump og cirkeltræning, men er lige nu på pause på grund af en knæskade. 
Jeg lytter meget til musik, og til trods for at jeg er tonedøv, kan du altid se mig med musik i ørerne eller høre mig nynne en god sang:-)
 
Jeg coacher og afholder workshops fra mit hyggelige kontor ved Nørreport Station i København, hvortil der er nem adgang med bus, tog og metro. Efter aftale kan vi mødes et andet sted i byen og afholde coachingsessionen.