fbpx

Hjørring

Pigepotentiale coach i Koebenhavn

 

Gina Melanie er Pigepotentiale coach i Hjørring

Hvem er jeg?
 
Jeg er…..
● coach i Pigepotentiale
● frivillig i Headspace
● konsulent inden for landbruget
 
Jeg har uddannet mig til….
● NLP Practitioner Coach – NLP Aalborg
● NLP Master Class – NLP og stress – NLP Aalborg
Jeg er tidligere….
● fodboldtræner for piger i alderen 8-14 år ● gruppeleder i Kræftens Bekæmpelse – sorggruppe for børn som har mistet
● frivillig for Hjørring Kommune indsamling af julegaver til social udsatte borgere

Coaching hos mig i Hjørring

foregår på min hjemmeadresse i Bjergby, hvor jeg vil hjælpe den unge med at få sat ord på alt det, der kan være svært i hverdagen, såsom følelsen af ikke at være god nok, ikke at kunne præstere, at være ensom, at have udfordringer med kommunikationen med forældre med mere.

Det mest givende ved at coache unge piger er, at jeg kan se, hvordan de flytter sig, det kan være fra at være usikker og forvirret henimod at blive meget mere selvsikker og bevidst om deres hæmmende overbevisninger omkring sig selv og andre i deres liv.

Her booker du coaching hos Gina

Her finder du workshoppen

Andres udtalelser om mig

Den sidste pige jeg havde i forløb, spurgte jeg efter en øvelse, hvordan det havde været, hvortil hun svarerede, det var mega fedt, det var jo en åbenbaring…. Det var store ord fra en lille pige, men der er ingen tvivl om, at netop den øvelse gav hende en ny indsigt i hendes eget liv som teenager. Efter endt forløb med denne pige, modtog jeg en mail fra hendes mor, hvor hun blandt andet skrev, tusinde tak for din fantastisk gode indsats med min datter.

Mail til Gina

3 + 13 =