fbpx

Hillerød

Coach i Skanderborg

Karina Steen er coach i Hillerød

 

Jeg har en længere pædagogisk baggrund, læreruddannet og har arbejdet med undervisning, vejledning & coaching.

Jeg har siden uddannet mig til terapeut, hvor jeg de sidste 4 år har arbejdet målrettet med, at blive endnu dygtigere til, at forstå og hjælp mennesker.

Derfor har jeg en bred vifte af viden & erfaring inden for arbejdet med børn & unge.

Mit fokus har været, at hjælpe den unge i trivsel og udvikling af ”eksperten af sig selv ”

Mit møde med den unge har vist mig hvor stort et pres de dagligt er i, egne forventninger til sig selv, en stræben efter det perfekte og stressen over, at skulle præstere og leve op til dette. Det kan medføre mistrivsel og udløse bekymringstanker.

Derfor har jeg gjort det til minmission, at sikre at de unge jeg møder. Kender deres styrker, tror på dem selv, at de føler sig god som de er og har mod til at vise det til andre.

Her kan du skrive direkte til Karina

“Det at være en del af dit pigepotentiale. At guide dig i, at genfinde veje med eget mod og indre styrke. Til en solid fremtidig udvikling. Er det næste skridt for os to!”

Coach i Hillerød

Som coach i pigepotentiale drømmer jeg om, at jeg igennem coaching kan hjælpe flere piger til, at få øje på egne styrker. Det ligger mig meget på sinde, at coache dig i en retning hvor du kan opbygge din selvtillid samt selvværd.

At du i dine samtaler, kan få et sprog for, hvordan du selv kan komme videre og hvordan du kan håndtere de udfordringer du står over for. At vi sammen kan opbygge din viden om dig, hvordan du sikre dig, at du føler dig stærk som du er.

Tryghed og tillid er vigtige for mig og derfor har jeg et ønske om, at du føler dig tryg og godt tilpas. Så jeg sikre mig, du får mest muligt ud af vores samtaler. 

Når vi har samtale, vil det foregå i mit lokale i Nordsjælland. Jeg har også god erfaring med, at mødes online, eller gå en tur i nærområdet.

Har du behov for, at tage dine forældre med til samtalen er du naturligvis velkommen til dette.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Karina

Jeg bor i Nordsjælland sammen med min mand og børn på 7 & 19 år.

Naturen har en særlig plads i mit liv og jeg samler energi i samvær med min familie. Dette særligt hvor jeg har mulighed for, at blive endnu dygtigere i min interesse for arbejdet med mennesker og de uendelig mange lærdomme det kan bringe med sig

 

Når jeg ikke er coach i pigepotentiale arbejder jeg som pædagogisk konsulent på en privatskole, her hjælper jeg dagligt børn & unge med, at komme i trivsel og sikre at de har et solidt ståsted i deres dagligdag.

Derudover er jeg ejer af terapeut & konsulentfirmaet Karina Steen hvor jeg tilbyder samtaleterapi, familieterapi samt konsulentopgaver.

Her kan du skrive til Karina i Hillerød

2 + 14 =