Coach i Herning og Århus

Karina Petersen er Pigepotentiale coach i Herning.

Karina er eksamineret psykoterapeut med speciale i kognitiv terapi og coaching fra Essens kurser og uddannelser i Silkeborg. Uddannelsen er godkendt og evalueret i henhold til socialministeriets kriterier. Derudover er Karina certificeret terapeut med speciale i særligt sensitive børn og unge fra sensitive academy.

Karina har flere års erfaring med coaching og terapi af unge og har gennem en længere årrække beskæftiget sig med motivering og kompetenceafklaring af unge.

 

 

Coaching i Herning

Coaching i Århus

Du kan også købe klippekort til coaching, dem finder du her

Coach i Herning og Århus

I et coachingforløb fokuserer jeg på tillid, respekt og samarbejde. Jeg vil løbende give dig konkrete værktøjer til, at håndtere de udfordringer du har. Jeg har en bred værktøjsplatte, som jeg gerne deler med dig.
Målet med coaching er, at du får større glæde og trivsel i hverdagen, når du bliver bevidst om dine behov og ønsker. Jeg hjælper dig til større selvindsigt og klarhed omkring dine evner og behov, så du opnår større mental styrke og robusthed.

“Du er fantastisk som du er, og du rummer så mange resurser – lad os finde dem”

Mere om Karina Petersen

Udover at være coach i Pigepotentiale, underviser jeg som lærer og sideløbende med det, er jeg en del af Terapihjørnet. Terapihjørnet er et klinikfællesskab, hvor jeg arbejder som hypnoterapeut og mindfulness instruktør. I min fritid løber jeg, og så er jeg frivillig kampagneleder i Kræftens bekæmpelse.
Privat er jeg mor til 4 børn på 9, 13, 15 og 24 år.