Fredericia

Annette Mikkelsen, coach i Fredericia

Annette er oprindeligt uddannet klejnsmed, hvorefter hun læste til produktionsingeniør og sidenhen fandt stor interesse for NLP. Hun er certificeret NLP Coaching Master Practitioner samt NLP Coaching Træner & Konsulent. I øjeblikket er hun i gang med at uddanne sig til Enneagram Master Pratitioner.

Annette har i mange år arbejdet med forandringsledelse og har gennem arbejdet haft fornøjelsen af at se og følge menneskers udvikling og deres glæde ved at skabe egne forandringer/resultater. Præcis det er hendes store motivation for at starte coachingfirmaet NLP Kamæleonen og være en del af Pigepotentiale.

Annette er bosat i Fredericia og hun brænder for at hjælpe dig på en åbenhjertelig og omsorgsfuld måde. 

Junior Workshop hos mig i Aarhus

Sociale medier – skole – eksamen – familie – venner – kærester

Skal jeg hjælpe din datter til øget trivsel og større selvværd?

Lørdag d. 16 november afholder jeg junior workshop i Aarhus. 

Det koster 997 kroner at deltage på forløbet.

”Find dine ressourcer og styrke til at tage styringen i dit liv.

Coach i Fredericia

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med mennesker og brænder for at hjælpe dig gennem coaching til at forstå dig selv bedre og blive glad for dig selv, som du er.

Jeg har selv gennemgået en fantastisk rejse under min uddannelse til Coach, Træner og Konsulent indenfor NLP. Jeg oplever en forandret verden, som er lysere og med masser af muligheder. Denne erfaring og glæde ønsker jeg også at give dig muligheden for at opleve. 

Jeg coacher voksne og unge – piger som drenge. Jeg bliver varm om hjertet, når jeg bagefter ser og hører, hvilken forskel det gør for den unge efter coachinger.

 Jeg glæder mig til at møde dig, når du har valgt, at du vil have indsigt i dig selv og blive afklaret omkring det, som måske gør dig trist, ensom, ked af det, bange, stresset eller andet? Jeg vil sammen med dig gøre dig i stand til at finde dine ressourcer og styrke til at tage styringen i dit liv. Du skal vide, at det kræver en indsats af dig og jeg vil guide dig til at finde dine svar. Coachingen foregår med fuld fortrolighed mellem os og med DIG i højsædet.

Her booker du coaching hos Annette

Her finder du workshop

Mere om Annette

Jeg er en glad og positiv person, der behandler mine medmennesker med respekt. Jeg er et rigt menneske, da jeg har en dejlig familie. Min familie betyder alt for mig. Min mand og jeg har to voksne børn samt to vidunderlige børnebørn, der beriger vores liv. Derudover elsker jeg at spille golf, hvor jeg kan nyde den smukke natur og møde en masse skønne mennesker. 

I øjeblikket er jeg påbegyndt en ny lærings- og udviklingsrejse, da jeg er ved at uddanne i Enneagrammet. Enneagrammet hjælper os til at forstå os selv og forstå andre. Det giver indsigt i vanemønstre og hvorfor vi opfører os, som vi gør, men samtidig afdækkes vejen til, hvordan vi kan udleve vores fulde potentiale. 

Kærlig hilsen Annette.

Er du i tvivl om coaching er noget for dig? Så kan du book en afklarende samtale hos Annette.