fbpx

Fredensborg

Dianna Hansen er coach i Fredensborg

 

Indehaver af DiannaLenschau – et coachinghus, der coacher unge – voksne samt træner ledere i Personligt Lederskab. Så er jeg  Pigepotentialecoach i Fredensborg.

Jeg har mere end 16 års erfaring i arbejdet med børn og unge – både som pædagog, pædagogisk leder og de sidste 6 år, som selvstændig coach.

Mit hjerte banker for unge, der for en stund, har brug for støtte i livet til at mestre deres hverdag og ikke mindst blive stærke i troen på eget værd og mod til at gribe livets udfordringer.

Vigtigst for mig er at være et meningsfuldt og autentisk bidrag i unges liv. At være en voksen de kan bruge som rollemodel – vejleder og sparringspartner i både med- og modgang.

 

Jeg blev uddannet pædagog i 2004 og har efterfølgende bl.a. taget følgende uddannelser/kurser: 

 

 • Kognitiv coach
 • Psykisk førstehjælp v/ Thauer Stresscenter
 • Framestorm v/ Anette Prehn (Hjernesmart)
 • Konflikthåndtering v/ Center for konflikthåndtering
 • Unge i Rusmidler
 • NADAakupunktur
 • Kommunikation i praksis – samtalen som redskab

Her kan du skrive direkte til Dianna

Coach i Fredensborg

Hvordan foregår coaching hos mig Fredensborg

Jeg holder til i Højvangen 1 – en stor blå bygning, beliggende i et område med industri og privatboliger.

Som pigepotentialecoach har jeg tavshedspligt, og jeg fører ikke journal. Jeg har en lille bog med noter, som jeg skriver lidt i hver gang, så jeg kan huske de emner vi har talt om. Det er også mine noter, jeg forbereder mig udfra, når vi skal ses igen.

Når du kommer til coaching hos mig, går du bare ind og sætter dig. Der er en lille venteplads ude foran. Jeg kommer ud og henter dig.

Min prioritet er, at du føler dig tryg, når du er hos mig.

Din mor og far er derfor velkomne til at tage med dig. Og jeg synes det er vigtigt, at din mor og far oplever sig inkluderet og trygge i forløbet, selvom det er dig, der er den som coaches og har det fortrolige rum.

Forudsigelighed og det at vide, hvordan coachingsamtalen vil forløbe, er vigtig for at kunne føle sig tryg. Mor/far kan derfor deltage ved den første samtale og sammen med dig få sat ord på, hvad du går og tumler med.

Når du er klar, vil jeg gerne fortsætte snakken med dig alene, og her kan vi ”sende mor og far uden for døren”, hvor de kan nyde en kop kaffe eller te, mens de venter.

Når vi har haft vores første session, så aftaler vi, om forløbet skal fortsætte. Det er vigtigt, at ”kemien passer”, og at du har en oplevelse af at være ”i de bedste hænder”. Det er nemlig en forudsætning for, at dit forløb opleves meningsfyldt for dig.

Sammen lægger vi en plan for din proces. Du vil derfor få små ”opgaver” med hjem, du skal ”træne” til vi ses igen.

 

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Dianna

Min erfaring som pædagog/pædagogisk leder er fra vuggestue, børnehave, SFO/fritidshjem, ungdomsklub og døgninstitutioner. Den coachende tilgang har især været relevant og meningsfyldt i mødet med de unge. Dette fordi de unge gør sig mange tanker om livet og i høj grad evner refleksion og tænksomhed. 

Jeg har altid arbejdet med unge mennesker. Allerede som ufaglært pædagog, blev jeg ansat som mentor for en ung pige (13 år), som havde brug for en voksen til at spejle sig i – én der kunne vise hende vejen uden at bestemme, hvad hun skulle kigge efter. Det gav hende plads til at finde sin egen vej i hendes udfordrede teenageliv. 

Som mor til to teenagere, så har jeg også ungdomsudfordringerne på meget nær hold i min hverdag. Både de succesfulde og nederlagsprægede. Kærstesorger, uvenskab med bedsteveninden eller følelsen af ”ikke at passe ind” i fællesskabet.

Jeg møder mange unge piger i alderen 13 – 18 år, som sætter spørgsmålstegn ved, om de er gode nok. Typisk har de selv konkluderet, at det er de ikke. Den konklusion – som er blevet sandhed for dem – bærer store konsekvenser med sig i form af:

 • Manglende tro på eget værd
 • Tristhed
 • Ensomhed
 • Isolation – distance fra fællesskaber
 • Usikkerhed – rådvildhed

Nogle af pigerne har gået med de her følelser så længe, at de er blevet overbevist om, at det deres egen skyld.

Det er det ikke – og sådan skal man ikke have det.

Gennem coaching og konkrete værktøjer, guider og træner jeg pigerne i at afkode deres egne tankemønstre og tankernes påvirkning af, hvordan de trives og har det. Ved brug af kognitive metoder får de ”hjemmetræningsopgaver”, som skal understøtte, at det ”vi samtaler om” også skal trænes IRL, for at der kan ske en forandring.

”Det du har fokus på, forstærker du – og får mere af”….. Derfor er dit valg vigtigt  

Privat er jeg gift med Morten og sammen har vi to børn. En pige på 14 år og en dreng på 16 år. Vores familie huser også to katte og en lille hund.

Jeg dyrker yoga – mediterer og prioriterer mindfulness bl.a. ved gåture i naturen. Det er min måde at skabe balance på i mit liv.

Her kan du skrive til Dianna i Fredensborg

7 + 11 =