Esbjerg

Henriette Toftebjerg Madsen er Pigepotentiale coach i Esbjerg.

Henriette er uddannet Pædagog, krop- og gestaltterapeut samt Shadow Facilitator. Og hun har 12 års erfaring som pædagog med arbejdet med børn og unge indenfor det specialpædagogiske område. Samt 2 års erfaring som Mentor og kontaktperson for unge piger. Henriette har specialiseret sig i 1:1 samtaler som terapeut og coach.

Særlige interesseområde er: Selvværd, selvsikkerhed og selvforståelse.

Henriette er ugens coach i uge 44.

Hun giver 15% rabat på al coaching, rabatten opnås ved at sende en mail til kontakt@pigepotentiale.dk  

Her booker du coaching hos Henriette

Ugens coach og 15% rabat i uge 44

Du kan også købe klippekort til coaching, dem finder du her

Coach i Esbjerg

Som Pigepotentiale coach i Esbjerg ønsker jeg, at give pigerne en stærk selvværdsfølelse, modet til at turde vise, hvem de er og at kunne stå stærkt i verden, som den de er.

Jeg har stor erfaring i at:

støtte den unge til at se og forstå sig selv.
støtte den unge til at se egne styrker og bruge dem.
Støtte den unge til at finde modet til, at være sig selv og stå stærkt i verden.
Give den unge ro i maven og skabe kontakt med sig selv.

Skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor pigerne kan udtrykke sig og finde sig selv. Jeg har fokus på ovenstående punkter, idet det er vigtigt, at kunne se sine egne styrker, det skaber større selvsikkerhed og selvværd, så det bliver mere trygt at træde ud i verden, som den man er. Og fordi, det at kunne mærke, hvad der er godt og rigtigt for én selv, gør, at man kan træffe gode beslutninger og passe på sig selv, i stedet for (kun) at tænke på, hvad andre tænker og mener.

Det inspirerer og motiverer mig, når jeg kan se, piger/kvinder tør være sig selv og får modet til at gøre det, der er rigtigt for dem selv.
Det motiverer mig, når piger/kvinder finder deres egen styrke og tør vise andre, hvem de er. At de får modet til at stå ved sig selv.
Det inspirerer mig, når vi sammen gør fremskridt og jeg kan være med til at skabe udvikling, som giver styrke, ro og selvværd.

“Når du tør være dig selv, står du stærkt”

Mere om Henriette

I 2005 blev jeg uddannet pædagog – jeg har siden 2006 arbejdet med børn og unge, der har det svært i livet, og som har brug for ekstra støtte, for at trives og udvikle sig.
I 2009 blev jeg uddannet krop- og gestaltterapeut. Uddannelsen har givet mig et fantastisk redskab til, at hjælpe andre til at mærke sig selv og få forbindelse mellem tanker og følelser (hoved og krop). Min uddannelse og arbejde har lært mig, hvor afgørende det er, at jeg er mig og jeg bruger mig selv som menneske i forbindelse med min faglighed.
Jeg bruger mig selv, fordi det skaber tryghed, tillid og forudsigelighed – og fordi, jeg ikke kan lade være.
I 2015 blev jeg uddannet Shadow Facilitator (skygge coach), fordi jeg ønskede at hjælpe kvinder til at tage masken af, turde være sig selv og vise verden, hvem de i virkeligheden er.
Mine uddannelser til sammen har virkelig klædt mig på i forhold til netop at hjælpe piger/kvinder med lavt selvværd og selvtillid. Jeg har altid relationen og fagligheden i fokus.

Udover Pigepotentiale, så er jeg ved at starte min egen virksomhed op henriettetoftebjerg.dk, og så arbejder jeg som pædagog på en skole i en specialpædagogisk klasse.

Jeg er gift med Henrik, som jeg har været sammen med i 14 år. Sammen har vi en datter på 3 år (Nia), som vi har adopteret fra Thailand i 2015.