fbpx

Esbjerg

​Ann Schjern

Igennem mit arbejde, er jeg tilknyttet Esbjerg Kommunes Coach netværk. I den forbindelse, er jeg en af de coaches som ansatte i Esbjerg kommune, kan blive henvist til.

Jeg synes, det er vigtigt at få et godt selvværd, så man har et godt og solidt fundament, når man starter på voksenlivet.

Som Pigepotentiale-coach vil jeg hjælpe den unge til at kunne se hendes gode egenskaber og styrker og støtte hende til at få et bedre selvværd, og stå stærkere i sig selv.

I 2020 blev jeg certificeret coach – uddannet hos Sofia Manning.

Her kan du skrive direkte til Ann

Coach i Esbjerg

Hvordan foregår coaching hos mig

Jeg coacher både fysisk, hvor vi mødes på mit kontor, eller online.

Mit kontor er placeret centralt i Esbjerg – tæt på bus og togforbindelser.

Jeg har et lille og hyggeligt kontor på Torvet 21, 2. sal (en del af Voxeværket).

Når du ankommer, går du bare ind og sætter dig i stolene på gangen på 2. sal. Så kommer jeg og henter dig.

Hvis du ønsker at en af dine forældre er med første gang, måske de første 15 min er det helt i orden. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og godt tilpas.

Noget af det som kendetegner mig som coach er, at jeg er rolig, nærværende og god til at skabe fortrolighed, så du føler dig tryg, og føler du er med i hele processen.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

 Mere om Ann

Jeg har mødt mange unge, som føler at de er forkerte og ikke passer helt ind. De føler andre er bedre end dem, og føler ikke de er gode nok.  Det kan være svært, for den unge at stå ved sig selv og sine ønsker. Især når hun er usikker og føler hun skal gøre som andre for at passe ind i flokken.

Som pigepotentiale coach, hjælper jeg den unge til at finde frem til deres eget værd og troen på dem selv. Deres selvværd øges, så de kommer til at føle de er gode nok. I fællesskab finder vi sammen ud af, hvad der er det rigtige for dig..

Som coach er jeg god til at skabe tillid og tryghed. Og det er vigtig for mig, at du får den støtte, du føler du har brug for, igennem hele forløbet.

Udover mit daglige arbejde og Pigepotentiale, har jeg også min egen coachvirksomhed Ann-Schjern-coaching.dk

Jeg er gift med Niclas og vi bor i Sædding.

I min fritid nyder jeg at læse eller lytte til en bog – gerne imens jeg går en tur, eller bare slapper af og fordyber mig i den historie jeg lytter til.

Her kan du skrive til Ann i Esbjerg

1 + 12 =