Dronninglund

Heidi Valbjoern coach i Dronninglund

Heidi Valbjørn er coach i Dronninglund

Jeg har, som coach i Dronninglund, arbejdet med både børn, unge og voksne i mange år. Og i de sidste 2 år som professionel coach.

Coaching i Dronninglund kan foregå hos klienter, i sportsforeninger, i virksomheder eller i mit firma på hjemmeadressen. Jeg har solid erfaring som coach træner ved en af landets førende coaching uddannelser. Pt. er jeg også mentor og assistent for en af landets førende business coaches på en ny uddannelse i København. 

Privat, bor jeg i Rørholt ca. 4 km udenfor Dronninglund med min mand Dan og vores to døtre.

Til daglig arbejder jeg som Bioanalytiker på Aalborg Universitetshospital, hvor jeg fungerer som sundhedsfaglig supervisor med coaching som speciale.

Udover at være coach i Dronninglund har jeg også coaching på banen – forløb, hvor jeg hjælper klienter og deres hunde med at nå deres mål. Ligeledes har jeg også holdundervisning for hhv. hvalpe og voksne hunde og deres hundeførere (børn, unge og voksne). Hovedfokus er at lære hund og fører at samarbejde, så vi bliver tydeligere i vores kommunikation og kropssprog, så hundetræningen bliver en fornøjelse for begge parter.

 

”Vi har alle en historie – men vi er ikke vores historie”

Her kan du skrive direkte til Heidi

 

Coach i Dronninglund

Alle coaching sessioner på min bopæl foregår i min bjælkehytte. Min bjælkehytte er meget hyggelig og uformel i en afslappet sommerhusstil, hvor vi kan tale i ro og mag. Vi taler om dét der går dig på, dét du ønsker at ændre eller dét du drømmer om at gøre.

Jeg lytter til dig, jeg spørger meget og der er ingen rigtige svar, hvilket betyder du ikke kan svare forkert. Dine svar afspejler, hvad du tror på, hvad du har lært og hvor du er i dit liv lige nu. Jeg er nysgerrig på dig og alt dét der optager dig. Jeg hjælper dig med at ændre din tankegang fra noget der ikke støtter dig til alt dét der gør.

Jeg pylrer ikke, i stedet støtter og motiverer jeg dig til at turde ”kigge på” alt dét, der er svært. Jeg lytter interesseret, når du sætter ord på og måske for første gang siger dét højt til nogen. Jeg er SÅ heldig at sidde på allerforreste række og opleve, når du bliver klogere på dig selv.

Du kan meget mere end du tror. Du skal blot have et kærligt puf og støtte til at tage det første skridt og så er du i gang.

Alt for mange unge tumler alene med deres følelser, tanker og bekymringer. Jeg ved, det kræver MOD at gøre noget andet end dét du plejer. Husk det er en investering i dig, din nutid og din fremtid.

Jeg glæder mig til at møde dig i min bjælkehytte til en kop kaffe/te og en snak om dét der fylder for dig. Kender du mig allerede, er det ikke en hindring. Jeg coacher mennesker jeg kender – uden problemer.

Jeg har tavshedspligt, og du har min fulde fortrolighed og respekt

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Heidi

Jeg elsker at arbejde med mennesker og jeg er uddannet Life- og Business coach.

Jeg er optaget af hjernens evne til forandring og udvikling. Jeg er især optaget af, hvordan jeg kan lære børn, unge og voksne, at det aldrig er for sent at udvikle sig, lære nyt og omsætte ny viden til handling.

Min familie og jeg har i en årrække haft alvorlig sygdom tæt inde på livet, og derfor er jeg specielt optaget af glæden i hverdagen. Alt for mange mennesker lever deres liv i weekenden.

Jeg er hundetosse med stort H. Jeg elsker at undervise, og træne hunde. Jeg træner med henblik på Agility konkurrencer.

Når jeg ikke arbejder som Bioanalytiker på Aalborg Universitetshospital, driver jeg min egen coaching virksomhed: www.heidivalbjorncoaching.dk 

Jeg er tosset med farver og jeg glæder mig meget til at møde dig.

Pigetotentiale mere om Heidi