Bjerringbro

 

 

 

Marianne Skibsted er coach i Bjerringbro, Viborg

 

Jeg har igennem 15 år opnået solid erfaring i arbejdet med børn, unge og familier. Jeg er oprindeligt uddannet socialrådgiver, men arbejder nu som selvstændig psykoterapeut, familiekonsulent og coach.

Min coach og psykoterapeutiske uddannelse har jeg taget hos Essens. Uddannelsen tager 4 ½ år, og den er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Den omfatter kursus i livsmod, Livsglæde og Eksistens samt Gestaltterapeutiske færdigheder. Herudover en specialisering i kognitiv terapi, ACT og coaching.

Herforuden har jeg en 3-årig uddannelse som narrativ samtaleterapeut fra DISPUK, Århus.

Livet er ikke statisk, det er i konstant bevægelse, og det samme er vi som mennesker. I perioder trives vi og har det godt, og så er der perioder, hvor livet kan føles rigtigt svært. Vi har alle sådanne perioder, men ofte kan det føles som om man er den eneste der har det svært, den eneste der ikke er dygtig nok. – Eller god nok. Måske føles det som om, at du skal være helt perfekt – til det hele – for at være god nok. Det vi tænker om os selv, har stor betydning for vores trivsel.

Min store motivation i coaching er at hjælpe mennesker til at have det godt i livet og med sig selv. Herunder også at få øje på og turde udleve det potentiale vi hver især har. I min coaching har jeg derfor fokus på at hjælpe dig til at blive klogere på dig selv og dine tanker, så du på den måde kan opnå større selvindsigt og selvværd. Gennem et større kendskab til hvem du er, kan du arbejde med at opbygge et højere selvværd og en større tro på dig selv. Herfra er det nemmere at håndtere det svære, som livet ind i mellem byder dig.

Workshop hos mig i Bjerringbro

Sociale medier – skole – eksamen – familie – venner – kærester

Skal jeg hjælpe din datter til øget trivsel og større selvværd?

Lørdag d. 7. marts afholder jeg junior workshop for piger i alderen 10 – 14 år

Det koster 997,- kroner at deltage på forløbet.

Coach i Bjerringbro, Viborg

Gennem coaching kan du arbejde med de ting, som du synes er svære i dit liv. Coaching hos mig foregår i mit hyggelige lokale i kontorfællesskabet Base Business i Bjerringbro. Her er der rum og plads til, at vi kan tale sammen uforstyrret. Det er vigtigt for mig, at jeg kan tilbyde dig et trygt rum, da jeg ved, det er forudsætningen for at kunne skabe forandring og udvikling. Coaching foregår som samtale, hvor vi to sidder i hver sin stol overfor hinanden og taler sammen. Jeg har en tavle i mit rum, som jeg ind i mellem skriver på, når vi taler sammen. Jeg synes det giver et godt overblik og en god struktur til den plan vi sammen udformer, i relation til det du gerne vil arbejde med. Til den første samtale finder vi sammen ud af, hvad dit forløb hos mig skal have fokus på. Når du kommer, behøver du ikke præcist at vide, hvad vi skal snakke om, og du behøver ikke at have forberedt noget. Jeg møder dig hvor du er og på dine præmisser. En samtale tager 60 min.

Du er altid velkommen til at tage din mor eller far med til samtalen, hvis du er tryggest ved det, men det er også helt ok at komme alene.

Der er altid en vej – også når det ser mørkest ud

Mere om Marianne

Jeg lever i en sammenbragt familie, hvor jeg bor med min kæreste og vores tilsammen, 3 børn. For nylig har vi købt en gård og meget af vores fritid går med at istandsætte og indrette denne. Det er en fantastisk proces at være en del af.

Generelt elsker jeg det gode liv,- at fylde mit liv, med alt det jeg holder af: tid med mine børn, kæreste, gode venner, en løbetur i skoven, gåture i skoven med min hund, yoga. Det kan også være at læse en god bog eller at se en god film. Jeg elsker også at dygtiggøre mig, lære nyt og tilegne mig ny viden indenfor mit fag. Drivkraften for mig er hele tiden at være klædt godt nok fagligt på, så jeg kan tilbyde grundig og brugbar coaching.

Hvis du har spørgsmål eller brug for at snakke med mig inden du bestemmer dig for et forløb hos mig, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det er helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at læse mere om mig og mit arbejde ved siden af Pigepotentiale på www.marianneskibsted.dk

Jeg glæder mig til at møde dig.

Mail til Marianne

10 + 13 =