Allerød

Pigepotentiale coach i Horsens

Janne Jørgensen er coach i Allerød

Jeg er uddannet sygeplejerske og stressvejleder. Coach herunder børn & unge coach fra blandt andet Mindjuice Academy samt Sofia Manning.

I min coachpraksis hjælper jeg helt almindelige mennesker i livets udfordringer til at genfinde balancen i livet.

Jeg har gennem flere år arbejdet som mentor for unge mennesker i Allerød kommune, ydet støtte og hjælp til at komme igennem svære perioder i livet.

Ud over min coachpraksis arbejder jeg i det daglige med at hjælpe mennesker, der er sygemeldte, ofte på grund af stress, tilbage på arbejdsmarkedet på en sund og holdbar måde.

Jeg er gift og har to teenagepiger på 14 og 18 år.

En fremtid med højt selvværd og stor selvtillid

Coach i Allerød

Flere og flere unge mennesker oplever et stort pres fra at skulle præstere, at skulle være perfekte og en forventning om, at skulle være ”på” 24/7. Dette kan føre til usikkerhed, negative tanker, mistrivsel og i sidste ende medføre stress, angst eller depression.

Jeg brænder for gennem coaching at give dig værktøjer til at få øje på, hvem du egentlig er, hvad du står for, og hvad du tror på og derigennem hjælpe dig til at finde modet til at være den, du er.

At du får en følelse af, at du er god nok, lige som du er, og at det er godt nok, er en stor motivation for mig i min coaching.

I mit møde med dig, er der ikke nogen tanker eller følelser, der er forkerte. Tvært imod tager jeg udgangspunkt i, hvordan det er at være dig lige nu.

 

Her kan du skrive direkte til Janne

Mere om Janne

Jeg coacher i mit hyggelige lokale i Lynge, tæt på busforbindelse eller i dit eget hjem, hvis du har behov for det. Det foregår ved at vi taler sammen enten du og jeg eller sammen med din forældre, du vælger at tage med. Der er ingen forberedelse, du skal blot møde op.

Jeg glæder mig til at møde dig 😊

Coaching kan gøre en forskel ved:

  • Lavt selvværd
  • Usikkerhed
  • Uhensigtsmæssige handle- og/eller tankemønstre
  • Præstationsangst eller eksamensangst
  • Sociale udfordringer
  • Angst og stress

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mail til Janne

15 + 2 =