Aarhus 

Helle Sørensen er coach i Aarhus

Jeg har lang arbejdserfaring med børn og unge, som lærer, vejleder, mentor og coach.

Den røde tråd i mit arbejdsliv har altid været børn og unges trivsel og udvikling både på det personlige, sociale og faglige plan. Jeg har arbejdet i folkeskolen, med unge på VUC og senest på produktionsskole. Siden 2012 har jeg arbejdet mere og mere med coaching, da jeg oplever at 1:1 samtaler er en effektiv måde at skabe forandring på og få det bedre med sig selv.

 

I 2011 uddannede jeg mig til coach hos Anni Kirk, www.annikirk.dk, og i 2014 blev jeg ICF-certificeret, og lever dermed op til de internationale krav inden for coaching, herunder et højt etisk regelsæt. Senest har jeg i 2020 taget uddannelsen som Ungecoach hos Pigepotentiale.

Her kan du skrive direkte til Helle

Coach i Aarhus

De sidste 6 år har jeg haft min egen virksomhed www.ungecoaching.dk. , som holder til på min privatadresse i Højbjerg. Samtalerne afholdes i et stort lyst lokale med udsigt til haven.

 

Som Pigepotentiale coach er mit mål, at du gennem samtalen får større selvindsigt og opnår bedre trivsel. Det er vigtigt, at du føler dig tryg i mødet med mig, og jeg er meget opmærksom på ikke at gå hurtigere frem, end du er klar til. Det betyder ikke, at jeg ikke udfordrer, men hele tiden i en proces, hvor du kan være med.

Når du kommer til coaching hos mig, er det første vi går i gang med at finde ud af, hvad vores samtaler skal handle om. I coaching kalder vi det at finde et mål. Det betyder ikke, at du skal have dit mål klart, inden vi mødes. Det at finde et mål sammen er ofte en fin afklarende proces, hvor du kan opnå større bevidsthed, om hvem du er. Jeg plejer at sige at al udvikling begynder med B – bevidsthed. Er det svært at sætte ord på, hvad du gerne vil, har jeg forskellige små øvelser, som vi kan bruge til at komme i gang. Når vi sammen har fundet ind til kernen af udfordringen, bliver det omdrejningspunktet for vores samtaler. I forløbet udarbejder vi altid en plan for, hvordan du når dit mål.

Du er velkommen til at tage en forælder med, hvis det føles godt for dig. Din mor eller far må gerne være med til den første del af samtalen.

Husk at tale pænt til dig selv – på samme måde som du taler til en god ven

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Helle

Jeg bor sammen med min mand, der er folkeskolelærer. Sammen har vi to børn, der er flyttet hjemmefra og godt i gang med deres voksenliv. Samvær med min familie er det bedste, jeg kan bruge min fritid på – og det kan være alt fra at se en god film, lave mad eller rejse sammen.

Naturen er vigtig for mig. Her finder jeg ro, inspiration, glæde og får motion, så jeg går ofte ture i mit nærområde, hvor jeg er så heldig, at der både er skov og strand.

Her kan du skrive til Helle i Aarhus

6 + 3 =