Aarhus – Theis Berg

Theis Berg - Pigepotentiale coach i Aarhus

Theis Berg er coach i Aarhus

Theis er coach i Aarhus, og har arbejdet med unge mennesker hele sit liv. Theis startede sin personlige rejse med kendskab til coaching som 16-årig. Theis tog sin første Enneagram uddannelse som 20-årig, og tog derefter sin første coach uddannelse som 21-årig. 

Han bor i Aarhus hyggeligste bydel – Trøjborg, med sin kæreste Melanie. Theis har med sin unge alder formået at blive Danmarks yngst enneagram-uddannede coach. Med mere end 4 års erfaring indenfor enneagrammet, holder Theis foredrag og coacher unge mennesker. Theis uddanner og træner også andre coaches fra Danmarks førende coachuddannelse. Endvidere har han mere end 5 års undervisningserfaring indenfor bl.a. musik og coaching. Udover sin musikalske baggrund, er Theis uddannet i Body Language PEI, Life – & Business coach samt uddannet og certificeret i Integrative9 Enneagram.

Theis har specialiseret sig i enneagrammet – et typologiværktøj. Dette betyder, at Theis også tilbyder coaching/facilitering af enneagrammet. Theis sælger enneagramtest fra Integrative9. Det er de meste professionelle og præcise test på verdensplan.

Theis har stor kendskab til ungdommen i dag. Dels fordi han selv er ung, og fordi han har arbejdet med unge mennesker hele livet. 

 

 

 

”Vi har alle en historie – men vi er ikke vores historie”

Coach i Aarhus

Som coach i Aarhus foregår alle mine coaching sessioner på min bopæl, på skolen eller via Skype.

Jeg tror på at coaching for unge, fungerer bedst med en ung coach. Én DU kan relatere dig til, én som selv er ung, og én der har et stort kendskab til ungdommen. Jeg er selv ung, men jeg har taget en alternativ uddannelsesvej. I stedet for at gå den “klassiske vej”, har jeg taget forskellige coach – og enneagram uddannelser. Hos Enneagramstedet, Manning Inspire og Integrative9.

Jeg ved, hvordan det er at være ung i nutidens Danmark. Vores system er indrettet på en måde, så vi skal vælge vej tidligt i vores liv. Jeg oplever mange unge mennesker, som ikke ved hvad de vil med deres liv. Igennem coaching, hjælper jeg med at afdække dine ønsker, behov og finder klarhed. Jeg oplever især mange unge piger, som har et højt stress niveau. Min erfaring siger at dette også gælder mange drenge. De er ofte bedre til at skjule det. Jeg oplever piger og drenge med manglende tro på dem selv. Drenge og piger som ikke føler sig gode nok. Med coaching, hjælper jeg dig med at skabe bevidsthed, og får dig til at føle dig god nok, som du er – lige nu. 

Jeg har personlig brugt coaching flere gange. En af de gange jeg brugte coaching, var da jeg var på gymnasiet i 1.G. Min motivation og lyst var helt væk, det betød også mit humør ikke var i top. Jeg havde en dejlig klasse, men jeg gad ikke de boglige fag, jeg ville bare spille musik, så min frustration var stor. Coaching hjalp mig til at finde ud af mig selv, og ikke mindst forstå mig selv.

Jeg har tavshedspligt, og du har min fulde fortrolighed.

Her booker du coaching hos Theis

Kommer senere

Mere om Theis Berg

Jeg personligt holder utrolig meget af mennesker. Mennesket er fascinerende og spændende. Idéen om, hvorfor vi gør, som vi gør, hvorfor vi er forskellige, har interesseret mig siden jeg var 16 år. Pludselig opdagede jeg i mine teenageår, at der fandtes metoder til at forstå mennesker. Det fangede min interesse, og siden har jeg vidst, at jeg ville arbejde med mennesker.

Udover at afholde foredrag og coache unge mennesker, så har jeg en stor passion for musik.

Jeg har spillet musik siden jeg var 6 år. Jeg spiller i forskellige bands til alle former for arrangementer. Jeg er oprindeligt guitarist, men spiller også klaver, bas og trommer. Jeg er ansat hos Frederiksbjerg Guitarskole & Instrumentskolen Aarhus, hvor jeg underviser i netop disse fire instrumenter.

Jeg holder utrolig meget af at undervise. Jeg elsker at videregive min viden til andre mennesker, med håb og tro på, det kan gavne dig.

”Jeg er en moderne optiker. Jeg hjælper mennesker med at se verden gennem nye og klare briller, så vi kan opleve vores verden mere smidig

Jeg glæder mig til at møde dig!

 

De bedste hilsner

Theis Berg

Theis coach i Aarhus

Er du i tvivl om coaching er noget for dig? Så kan du book en afklarende samtale hos Theis