Århus

Lise Steinmüller, coach i Århus

Lise Marie er coach i Århus, og uddannet psykoterapeut og coach. Hun er indehaver af firmaet PAL-Center, hvor hun hjælper unge, voksne og ansatte i virksomheder med at skabe sammenhæng i livet. Her hjælper hun den enkelte med at udvikle sig personligt og styrke valg og robusthed. Hun anvender, coaching, kognitiv- og gestaltterapi, samt supervision i sin kontakt med unge.

Lise Marie bor i en forstad tæt på Århus, sammen med sin mand og yngste søn.

Ved siden af coaching og terapiarbejdet arbejder Lise Marie som konsulent for private virksomheder, som ønsker at udvikle læring der virker. De seneste tre år har Lise Marie arbejdet med unge og angst i både gruppe- og i individuelle forløb. Lise Marie fungerer periodisk som vikar på et bosted for psykisk syge unge og er vandt til at arbejde med unge med diagnoser, som fx borderline, autisme og skizofreni.

Workshop hos mig i Aarhus

Sociale medier – skole – eksamen – familie – venner – kærester

Lørdag d. 1. februar afholder jeg workshop for piger i alderen 14 – 19 år.

Lørdag d. 14. marts afholder jeg workshop for piger i alderen 10 – 14 år.

Det koster 997,- kroner at deltage på forløbet.

”Hold fast i mål, der giver mening nu og i fremtiden.

Coach i Århus

Jeg coacher unge til at tage de valg, der er de rette for dem. Jeg støtter dem i at få indsigt i sig selv på en måde, der gør dem mere robuste og dermed bedre til at træffe de rette valg. Jeg coacher dem til at holde fast i mål, der giver mening nu og i fremtiden. Dermed støtter jeg dem i at være sig selv og forstå deres eget værd. 

Jeg har arbejdet med unge mennesker, siden jeg selv var helt ung. Som voksen har jeg arbejdet med unge under uddannelse både i mit arbejde og mit virke som frivillig. 

Jeg bruger den tid, der er nødvendig til den enkelte og er imødekommende og rummelig i forhold til, hvad der sker lige nu hos den unge. Med andre ord: her er den unge i centrum.

Gennem rolige, afslappede samtaler støtter jeg den unge til at sanse, føle og samle sine tanker og oplevelser og på baggrund af disse tage stilling til egen situation og egne udfordringer. 

Når de unge kommer til mig, oplever jeg næsten altid en væsentlig udvikling hos de unge, når vi får talt om deres angst og deres ønsker. For at opnå dette tilgår jeg den unge som en hel person med mange aspekter og ikke kun som den unge med fx eksamensangst. Det bidrager til, at den unge kan se sig selv som et helt menneske med forskellige ressourcer og forskellige udfordringer. Vi skaber altså i fællesskab en balance, der er med til at sikre trivsel for den unge.

Her booker du coaching hos Lise.

Her finder du workshop

Mere om Lise

 

Jeg er gift, i 50’erne og har to børn på henholdsvis 16 og 28 år, er stedmor til tre samt bedstemor til fire.  I min fritid står familielivet højt på prioriteringslisten, men jeg får dog også tid til at motionere med vores hund og arbejde med håndarbejde.

 

Jeg har en baggrund inden for undervisning, formidling og støtte til personer med særlige behov, senest kombineret med 3 års erfaring som ejer af psykoterapiklinikken PAL-Center. Her arbejder jeg med coaching, mentorforløb og terapi. Ofte i forbindelse med unge og unge voksne som føler sig pressede, som har behov for støtte til præcisering af fremtidsplaner eller ønsker hjælp til at foretage ændringer i livsstil.

 

Sideløbende har jeg arbejdet som frivillig, bl.a. som mentor i Lær for Livet og i TUBA som psykoterapeut. Her har jeg været tilknyttet børn, unge og voksne med fokus på at hjælpe dem ud af det mønster, de er fastholdt i – og har stor succes med det. Jeg er næstformand i det lokale sogns menighedsråd.

 

Kærlig hilsen Lise

 

Mail til Lise

9 + 12 =