Aalborg

Stine Prang er coach i Aalborg

Jeg har en stor passion for at hjælpe folk med at gennemskue deres potentialer, og at udvikle sig til at blive den bedst mulige version af sig selv. Dette har været fokus i mit tidligere arbejde som jobkonsulent, samt at hjælpe folk til at møde sig selv på en mere kærlig og overbærende måde. Den vigtigste relation er relationen til os selv, og ved at styrke denne, styrker vi samtidig relationerne til andre i vores liv. Jeg vil hjælpe din datter med at styrke sit selvværd, med at få indblik i, hvad hun i virkeligheden drømmer om, samt følge hende på rejsen derhen. Jeg har i mit arbejde som coach og jobkonsulent erfaret, at nogle af de største udfordringer udspringer af en manglende tro på egne evner, hvorfor jeg tror på, at arbejdet med de unge og deres udfordringer, drømme og potentialer er særdeles vigtigt.

Jeg er uddannet NLP Coach i 2018 og sidenhen Stress Coach og Enneagram Coach (som har udgangspunkt i personlighedstyper). Min baggrund er cand.mag. i kommunikation fra Aalborg Universitet, og jeg har arbejdet som Jobkonsulent for blandt andet Brønderslev Kommune.

Her kan du skrive direkte til Stine

Coach i Aalborg

Arbejdet med børn og unge har altid interesseret mig, jeg har arbejdet frivillig som henholdsvis håndboldtræner, instruktør i FitforKids og været tilknyttet Bedre Psykiatri Ungdom. Jeg er desuden yogalærer hvor jeg underviser unge såvel som ældre. Det bringer mig stor glæde at se unge blomstre, når de får øje på sider af sig selv, som de endnu ikke kendte til.

Som teenager havde jeg selv brug for en mentor/støtteperson til at snakke med, om de udfordringer jeg ikke havde lyst til at snakke med mine forældre om. Dette understøtter min lyst til at være den person for de mange unge piger, som har brug for netop det. Der ligger et enormt pres på de unge fra samfundet, forældre, venner og sociale medier som blot øger behovet for, at man har en tillidsperson at betro sig til.

Mit mål er at hjælpe unge til større trivsel samt mere ro og glæde i hverdagen.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om coaching hos Stine i Aalborg

I et forløb hos mig vil coachingen foregå fysisk i Aalborg eller online. Nærvær og kontinuitet er for mig vigtige dele af et udviklingsforløb, og jeg står derfor til rådighed på telefon og SMS, med både du og din datter, når der opstår behov for sparring imellem vores sessioner. Kommunikation og ophøjet forståelse er de vigtigste værktøjer til at udvikle nære og givende relationer. Igennem vores forløb vil der blive arbejdet med at styrke lysten og evnen til at udtrykke følelser og behov tydeligt, og I kan derigennem opleve at komme hinanden nærmere.

I vil personligt opleve mig som imødekommende, kærligt nærværende og optaget af at forstå jer, og hvor I kommer fra. I et forløb hos mig er man i trygge hænder, og jeres datter vil blive mødt i øjenhøjde. Vi vil ud fra en forventningsafstemmende samtale, strukturere det forløb, som passer til netop jer. 

 

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Mail til Stine

5 + 13 =