Ballerup

Ninna Rosendahl Madsen er Pigepotentiale coach i Ballerup

 

Ninna er uddannet Life & Business Coach, og relationspraktiker. Som relationspraktiker har Ninna fokus på relationer mellem mennesker. Herunder samspillet mellem børn og forældre.

Ninna har mange års erfaring med coaching. Hun underviser på kurser i feedback, og hun har vejledt og uddannet andre undervisere.

Ninna har fokus på at øge selvværdet hos sine klienter, så de opnår en bedre relation til sig selv og derved også til andre.

 

Coach i Ballerup

Som Pigepotentiale coach i Ballerup har Ninna et ønske om at hjælpe unge piger til at opleve og udvikle deres eget potentiale, samt være og føle sig, som den bedste udgave af sig selv. Ninnas kernekompetencer er at skabe samhørighed mellem klienten, og hende selv som coach. Ninna har en høj grad af empati, og har fokus på at klienten skaber personlige indsigter og dermed resultater.
Det der motiverer og inspirer Ninna, er mennesker der er ægte og tør vise sårbarhed. Det at stå overfor en person, der tør stå ved sig selv, og motivere andre til også at gøre det, er meget inspirerende for Ninna.

Her booker du coaching hos Ninna

Her finder du workshoppen

Du kan også købe klippekort til coaching, dem finder du her

3 x coaching  7 x coaching  10 x coaching

Mere om Ninna Rosendahl Madsen

 

I øjeblikket er jeg i gang med en uddannelse som familierådgiver.

Når jeg ikke arbejder i Pigepotentiale underviser jeg i motion. Det er på arbejdspladser, hjemme hos mine kunder eller i et center. Det giver mig stor glæde at se andre få det godt via bevægelse og kendskab til deres krop.

Derudover coacher privatpersoner, med fokus på deres relationer og forhold til andre.

Privat er jeg gift og har et barn på 10 år. Vi er ofte på Bornholm da vi har familie der. Vi nyder at gå i biografen og så elsker vi at dyrke sport sammen.

Når jeg er helt alene er det bedste jeg ved at se et afsnit af Matador.

Du kan skrive til Ninna lige her

”Vi har alle en historie – men vi er ikke vores historie”